Πρόταση για (γαμήλιο) dvd: Made Of Honor

Καλησπέρα, καλησπέρα, φίλες και φίλοι του The K-Magazine! Ελπίζω να σας βρίσκω σε καλή διάθεση και να γεμίζετε μπαταρίες για τη νέα εβδομάδα που ξεκινάει. Το γαμήλιο αφιέρωμά μας συνεχίζεται (αλήθεια, εσείς παραλάβατε κανένα προσκλητήριο μια που “άνοιξε” η σαιζόν;) και γι’απόψε σας έχω μία χαριτωμένη ρομαντική κομεντί που θα την απολαύσουν οι κυρίες, αλλά και οι κύριοι της διαδικτυακής παρέας μας!

Μία παρεξήγηση σε ένα πάρτι Halloween στο πανεπιστήμιο του Cornell ήταν η αφορμή για μία υπέροχη φιλία ανάμεσα στον Tom (Patrick Dempsey) και τη Hannah (Michelle Monaghan). Όταν η Hannah αναγκαστεί να λείψει για λίγο στη Σκοτία, ο γυναικάς και ”ελεύθερο πουλί” Tom θα διαπιστώσει πως η Hannah είναι η γυναίκα της ζωής του. Έλα, όμως, που όταν αποφασίζει να της μιλήσει ανοιχτά, η Hannah επιστρέφει από τη Σκωτία… με αρραβωνιαστικό! Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, η Hannah ζητά από τον Tom να γίνει ο κύριος παράνυμφός της (aka Maid of Honor) (είναι κάτι σαν τη δική μας… κουμπάρα!)! Ο Tom θα δεχθεί μόνο και μόνο γιατί η προετοιμασία του γάμου είναι ίσως η μόνη του ευκαιρία να αποδείξει στη Hannah πως κάνει λάθος και πως στην πραγματικότητα είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.
Η ταινία “Made Of Honor” είναι μία ιδέα των σεναριογράφων Adam Sztykiel (“Due Date”, 2010), Deborah Kaplan και Harry Elfont. Η σκηνοθεσία είναι του Paul Weiland.

Όσοι με διαβάζουν καιρό ξέρουν πως οι ρομαντικές κομεντί δεν είναι το φόρτε μου. Ναι, για γυναίκα δε μπορώ να πω πως είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή για ταινία. Όταν, όμως, είδα για πρώτη φορά το “Made of Honor” δεν κρύβω πως βρήκα την ταινία τρυφερή χαριτωμένη (όπως προείπα) και με γλυκό χιούμορ. Βλέπετε, είναι κι αυτό το ιδιότυπο χιούμορ των Αμερικανών στις κομεντί τους που τα αστεία που εμπεριέχονται συνήθως τα καταλαβαίνει μόνο το αμερικανικό κοινό. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, έχουμε να κάνουμε με καταστάσεις και… μπερδέματα που σε κάνουν να γελάς και παράλληλα να βλέπεις με τρυφερότητα τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες.

Και μια που είπαμε για αυτούς. Ο τηλεοπτικός McDreamie του “Grey’s Anatomy” Patrick Dempsey και η Michelle Monaghan δημιουργούν για την ταινία ίσως ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια που υπήρξαν στην κατηγορία του romantic comedy genre. Ο Dempsey επιστρατεύει την αναμφισβήτητη γοητεία του (και το λέω χωρίς να έχω δει σχεδόν ποτέ “Grey’s Anatomy” για να το παραδεχθώ!) ενώ η Monaghan είναι η γλυκιά και γήινη πρωταγωνίστρια που ομολογώ πάντα απολαμβάνω σε αυτές τις ταινίες – ναι, ποτέ δεν ήμουν της άποψης πως οι… σεξοβόμβες μπορούν να παίξουν το “κορίτσι της διπλανής πόρτας”!

Με λίγα λόγια; Σας εύχομαι καλή διασκέδαση και να απολαύσετε την ταινία όπως κι εγώ… το οποίο σας το εγγυώμαι!

Πρωταγωνιστούν: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kevin McKidd, Kadeem Hardison, Busy Philips, Sydney Pollack, Chris Messina κ.α.

You may also like