Πρόταση για online θέατρο: “Μαγειρεύοντας με τον Έλβις”

Η Ελένη Ράντου ανοίγει το αρχείο των παραστάσεων της στο Θέατρο Διάνα με αφορμή τα 20 χρόνια θεατρικής πορείας. Μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία από τις πιο πετυχημένες της ερμηνείες, μαζί με την Κατιάνα Μπαλανίκα, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Αντώνη Λουδάρο.

Μια ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την 20χρονη πορεία, έστω κι από απόσταση… Ξετυλίγοντας το νήμα με την πρώτη παράσταση που έγινε σημείο αναφοράς…το θρυλικό «Μαγειρεύοντας με τον Έλβις» του Λι Χολ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Η υπόθεση

Όταν ένας ηθοποίος που ενσαρκώνει τον Elvis μένει παράλυτος από ατύχημα,  στο σπίτι του επικρατεί χαμός.Η κόρη του προσπαθεί να τον υποκαταστήσει με το μαγείρεμα, η γυναίκα του με το σεξ, «δοκιμάζοντας» και οι δυο να αλλάξουν την τύχη τους.  Μια  παράσταση με έντονη γεύση rock n’ roll και μαύρου χιούμορ. Ένας ύμνος στις απλές χαρές της ζωής που παραμένουν all time classics μέσα στη σημερινή κρίση: λίγο σεξ, λίγο φαγητό και ο αγαπημένος μας, υπό τους ήχους της Rock n’roll.

Παράσταση σταθμός που τάραξε τα νερά… Kαι καθιέρωσε το είδος της ανελέητης ανθρώπινης κωμωδίας που υπηρετεί η Ελένη Ράντου όλα αυτά τα χρόνια.

Streaming Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 20:00

Μπείτε στο viva.gr και κλείστε τα εισιτήριά σας.

You may also like