Πως ο Δ.Μακαλιάς και ο Λ.Φισφής μας “κατέστρεψαν” στην παρουσίαση του Strep Sugaring

IMG_9897Θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτοί οι δύο ταλαντούχοι κωμικοί ηθοποιοί με την αποτρίχωση και την γυναικεία ομορφιά; Κι όμως… η “καταστροφή” έγινε όταν το Strep, ο Ειδικός στην Αποτρίχωση καλωσόρισε το καλοκαίρι με τον δικό του τρόπο στο εστιατόριο Artisanal Lounge & Gardens στην Κηφισιά με αφορμή την παρουσίαση της νέας του σειράς Sugaring κι υπεύθυνοι για την ενημέρωση και “ψυχαγωγία” μας ήταν ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς…

Για να δούμε όμως πρώτα τι είναι το Strep; Καινοτομεί για ακόμα μια φορά επενδύοντας στην εξειδίκευσή του στην αποτρίχωση και εξελίσσει την παραδοσιακή μέθοδο της Ανατολής σε μία νέα κατηγορία προϊόντων, το Strep Sugaring, κάνοντας εύκολα και προσβάσιμα τα οφέλη του μελιού και της καστανής ζάχαρης σε όλες τις γυναίκες κατά την διάρκεια της προσωπικής τους περιποίησης στο σπίτι.

Από νωρίς το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής, το εστιατόριο Artisanal μεταμορφώθηκε σε έναν χώρο εμπνευσμένο από τα βάθη της Ανατολής και υποδεχόταν τους καλεσμένους του με tailor – made ποτά και φαγητά επηρεασμένα από τα βασικά συστατικά του Strep Sugaring, το μέλι και την καστανή ζάχαρη. Ένας χώρος που σε έκανε να νιώθεις σαν το σπίτι σου, με μυρωδιές μαύρης ζάχαρης και μελιού, φιλοξένησε για περισσότερες από δύο ώρες φίλους και συνεργάτες του Strep από τα media.

strep_sugaring9strep_sugaring11

Ο Ιάκωβος Πουτάκογλου (Group Brand Manager Cosmetics ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.) και η Ζωή Ψαλλίδα (Senior Brand Manager Cosmetics ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.)  μας καλωσόρισαν  εξηγώντας την ιστορία της μεθόδου sugaring, γνωστής από την αρχαιότητα για τα ευεργετικά της αποτελέσματα τόσο στην επιδερμίδα όσο και στον οργανισμό και  εξαιρετικά δημοφιλή στην Αίγυπτο, τις Αραβικές χώρες και τα παράλια της Μικράς Ασίας. Το ταξίδι αυτό συνεχίστηκε και η ανατολίτικη μορφή αποτρίχωσης κερδίζει ολοένα και περισσότερο κοινό στον δυτικό κόσμο στην σημερινή εποχή μέσα από τη καινοτόμα νέα σειρά Sugaring.

Η αποτρίχωση με το Strep Sugaring είναι ένα είδος πολυτέλειας για την προσωπική περιποίηση της κάθε γυναίκας στο σπίτι, ένα είδος διασκέδασης. Γι’ αυτό το λόγο το Strep έδωσε την σκυτάλη της παρουσίασης σε δύο από τους καλύτερους stand-up comedians της γενιάς τους, τον Λάμπρο Φισφή και τον Δημήτρη Μακαλιά να μυήσουν τους καλεσμένους στον μαγικό κόσμο αυτού. Οι δυο stand-up comedians μας μετέδωσαν στιγμές άπειρου γέλιου,  παρουσιάζοντας αυτοσχέδια σκετσάκια βασισμένα στην πανάρχαια συνταγή του Strep Sugaring αποδεικνύοντας ότι η αποτρίχωση πλέον μπορεί να γίνεται πανεύκολα στο σπίτι. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εδώ μιας και  μας ζήτησαν την βοήθεια  καλώντας  άτομα από το κοινό να συμμετέχουν ενεργά σε κάποια από τα σκετσάκια που είχαν ετοιμάσει, με αποτέλεσμα να κλαίμε από τα γέλια…

strep_sugaring12

Με ένα τέτοιο διαφορετικό απόγευμα γεμάτο μυρωδιές της Ανατολής, του μελιού και της καστανής ζάχαρης αλλά και με άφθονο γέλιο, το Strep Sugaring, εμπνευσμένο από τα βάθη της Ανατολής και βασισμένο στην πανάρχαια συνταγή sugaring, υποδέχτηκε το καλοκαίρι.

#StrepSugaring #HomeTreatment

You may also like