Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Ιουνίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Σαββατοκύριακο έφτασε και λογικά σχέδια κάνατε! Το τι θα φορέσετε το βρήκατε; Αν όχι, εδώ είμαι εγώ!

Ο καιρός προβλέπεται σχετικά βελτιωμένος για το διήμερο, οπότε αν θέλετε να βάλετε καλοκαίρι στο look σας δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις προτάσεις μας!

Set #1: Επιλέξτε ένα φόρεμα σε pastel απόχρωση – αν μάλιστα επενδύσατε στη φετινή τάση του ruffle και του off shoulder, σούπερ! – και συνδυάστε το με σανδάλια με κρόσσια. Συνδυάστε με μία μεγάλη τσάντα για τα προσωπικά σας είδη – ακόμα καλύτερα αν είναι ψάθινη, ώστε να δώσετε ακόμη πιο καλοκαιρινή αύρα στο outfit. Δώστε λάμψη στην εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια κι ένα statement δαχτυλίδι. Τέλος, αν ψάχνετε για γυαλιά ηλίου, επενδύστε στη νέα τάση που προτείνει (επίσης) pastel σκελετούς.

11 & 12 ΙΟΥΝ 2016 #1

Set #2: Φορέστε ένα σορτσάκι (ιδανικά αν έχει και λεπτομέρειες με δαντέλα) με ένα top με λαχούρια κι ένα ζευγάρια gladiator σανδάλια. Για τα προσωπικά σας είδη προτιμήστε μία tote τσάντα και συμπληρώστε το look με μία καλοκαιρινή fedora – μην ξεχνάμε πως πρέπει να προστατευόμαστε κι από τον ήλιο! Ολοκληρώστε το outfit με μακριά σκουλαρίκια κι ένα βραχιόλι με χάντρες. Αν μπορείτε παίξτε με pastel αποχρώσεις και σε αυτό το look.

11 & 12 ΙΟΥΝ 2016 #2

Set #3: Μία φαρδιά φούστα με τύπωμα σε έντονα χρώματα, όπως το πορτοκαλί κι ένα crop λευκό μπλουζάκι δίνει μία νότα street girlie σε αυτό το look. Φορέστε πλατφόρμες επίσης σε χρώμα και μία μεσαίου μεγέθους τσάντα crossbody. Ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια κι ένα βραχιόλι με ημιπολύτιμους λίθους, όπως για παράδειγμα αυτό εδώ με τα «μάτια της τίγρης». Τέλος, αν ετοιμάζεστε για μανικιούρ και δεν έχετε επιλέξει χρώμα, γιατί δε δοκιμάζετε ένα άκρως καλοκαιρινό κοραλί;

11 & 12 ΙΟΥΝ 2016 #3

Τέλος, για τα μαλλιά σας, προτιμήστε αυτόν τον… ημιτελή κότσο/αλογοουρά/πείτε-το-όπως-αγαπάτε! Απλό, γρήγορο και φυσικά άκρως καλοκαιρινό hairstyle!

Half bun half ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like