Πώς θα αποκτήσετε όμορφα φρύδια

Θα έχετε προσέξει πως ένα πρόσωπο φαίνεται πολύ πιο όμορφο όταν έχει καλοσχηματισμένα φρύδια. Το βλέμμα φαίνεται ζωηρό, νεανικό και δεν χρειάζεται περισσότερο μακιγιάζ από ότι μια μάσκαρα… Είτε είναι λεπτά, πυκνά ή τοξωτά σχεδόν πάντα χρειάζονται λίγο περιποίηση στο σχήμα τους ή λίγο ένταση το χρώμα τους. Ανεξάρτητα το στυλ τους τα καλοσχηματισμένα φρύδια δημιουργούν γοητεία και δυναμισμό.

Φτιάξε και εσύ τα φρύδια σου, σαν τους ειδικούς με το Brow Contour Pro by Benefit Cosmetics! Υπογραμμίζουμε και δίνουμε φως στα φρύδια μας με αυτό το 4-σε-1 μολύβι φρυδιών. Το «πολύ-εργαλείο» αυτό περιλαμβάνει

  1. Μια ανοιχτή απόχρωση για τα φρύδια
  2. Μία πιο σκούρα απόχρωση για τα φρύδια
  3. Το διορθωτικό για το περίγραμμα τους
  4. Το highlighter για το τόξο των φρυδιών. Όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις καθαρό περίγραμμα και καλοσχηματισμένα φρύδια με διάσταση και βάθος. Μετέτρεψε τα flat φρύδια χωρίς σχήμα σε υπογραμμισμένα με γωνία στο λεπτό! Είναι διαθέσιμο σε 5 αποχρώσεις για να καλύπτει ένα μεγάλο εύρος τόνων φρυδιών και επιδερμίδας! Αν θέλεις και εσύ να έχεις trendy φρύδια διάλεξε την δική σου απόχρωση!

Με το Brow Contour Pro θα διορθώσετε  τα πιο συνηθισμένα λάθη που γίνονται   στα φρύδια. Είτε δεν τα βγάζουμε καθόλου είτε τα βγάζουμε υπερβολικά αρκετές φορές ξεχνάμε να τα γεμίζουμε ή να τα χτενίσουμε και έτσι το αποτέλεσμα δεν είναι φυσικό. Τους δίνουν διάφορα αφύσικα σχήματα που καταλήγουν δυσανάλογα με το πρόσωπο μας. Το πιο συχνό φαινόμενο είναι το λάθος χρώμα που διαφέρει αρκετά από αυτό των μαλλιών μας. Αν θέλετε να πετύχετε τον σωστό τόνο να ξέρετε πως το χρώμα τους θα πρέπει να είναι 1 ή 2 τόνους πιο ανοιχτό από τα μαλλιά.

 Έτσι με την ανάλογη απόχρωση που σας ταιριάζει θα αποκτήσετε το πιο γοητευτικό βλέμμα και με την βοήθεια ενός μικρού κόλπου όπως διαλέγοντας ένα βουρτσάκι για να τα χτενίσετε προς τα πάνω και τελειοποιήστε τα δίνοντας σιγουριά και τόλμη στο βλέμμα σας.

Και μην ξεχάσετε να κάνετε μια βόλτα στα Sephora της περιοχής σας όπου θα βρείτε την limited edition Brow Superstars της Benefit Cosmetics!

You may also like