Πώς να φορέσεις τη μίνι φούστα τον χειμώνα

Μπορεί η μίνι φούστα να μην είναι στις πρώτες στιλιστικές σου επιλογές αυτό το διάστημα, που το κρύο έχει κάνει την εμφάνιση του, αλλά εμείς είμαστε εδώ να σου υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα κομμάτι κλειδί για το καθημερινό σου ντύσιμο και όχι μόνο. Επικεντρώσου λοιπόν στο στιλ σου και όχι στο κρύο και κάνε την διαφορά.

  1. Αν γενικά κρυώνεις και πάντα έχεις δεύτερες σκέψεις για τη μίνι φούστα, τότε επίλεξε ζεστά ρούχα και αξεσουάρ. Για παράδειγμα φόρεσε το αγαπημένο σου oversized ζεστό και μονόχρωμο μακρύ πουλόβερ σου και συνδύασε με μια μίνι φούστα σε όποιο print εσύ θες. Ένα ιδανικό παράδειγμα είναι ο συνδυασμός του μαύρου με το γκρι καρό. Φυσικά αν κρυώνεις τόσο, πες ναι σε ένα πιο χοντρό καλσόν.
  • Είσαι φαν του παριζιάνικου στιλ; Τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μη φορέσεις μίνι φούστα και τον χειμώνα. Συγκεκριμένα διάλεξε μια μαύρη δερμάτινη φούστα και συνδύασε τη με ένα πουλόβερ, ένα μεσάτο blazer και ένα φουλάρι στο λαιμό. Φυσικά το καλσόν, τα ankle μποτάκια και τα γάντια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το συγκεκριμένο look. Ιδανικό outfit για όλες τις ώρες της μέρας και τις περιστάσεις.
  •  Διάλεξε τη μίνι φούστα με το μοτίβο που σου αρέσει και μετάτρεψε τη σε κεντρικό item του look σου και στη συνέχεια παίξε με το layering και το mix & match. Συγκεκριμένα η Olivia Palermo συνδύασε με εξαιρετικό τρόπο διάφορα και διαφορετικά items μεταξύ τους. Με ένα μαγικό τρόπο ταίριαξε μια ζεβρέ φούστα, ένα basic oversized πουλόβερ, ένα blazer σε μπλε χρώμα και ένα φάκελο σε πορτοκαλί απόχρωση. Ενώ τα μποτάκια με το ιδιαίτερο κόκκινο τακούνι ‘’έδεσε’’ το outfit, πραγματοποιώντας ένα ντύσιμο σχεδόν υπόδειγμα για εμάς.
  •  Τελικά τα πιο minimal και ‘’απλά’’ look στο τέλος είναι και τα πιο εντυπωσιακά. Φόρεσε τη μαύρη μίνι φούστα που σε κολακεύει περισσότερο και γύρω από αυτό ‘’χτίσε’’ το minimal outfit. Επίλεξε ένα blazer μακρύ και συγκεκριμένα να φτάνει κάτω από την φούστα σου και συνδύασε ένα λευκό t-shirt και τα πιο άνετα και στιλάτα μποτάκια σου. Και επειδή σίγουρα θα κρυώνεις με την κοντή φούστα, φόρεσε ένα καλσόν πιο διάφανο όμως.

      

  • Έχεις ακόμα κρυμμένη εκείνη τη μαύρη ψηλόμεση φούστα που δεν ξέρεις πώς να την συνδυάσεις; Ήρθε η στιγμή να την φορέσεις στην καρδιά του χειμώνα και να την συνδυάσεις με μια μπλούζα επίσης μαύρη και ένα δερμάτινο κοντό jacket. Ένα κλασικό και τόσο σύγχρονο ντύσιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τα στιλ.

You may also like