Ραδιοφωνική συνάντηση της Χριστίνας Παύλου και της Νανάς Καραγιάννη

182453_565961993423784_643392439_n (1)Εδώ και ένα μήνα η γνωστή δημοσιογράφος, Νανά Καραγιάννη έχει τη δική της εκπομπή, με τίτλο “Nana Mia”, στο διαδικτυακό ραδιοφωνο VP Radio . Μεταδίδεται καθημερινά 11.00-14.00 και καλύπτει όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν τη σύγχρονη γυναίκα! Ενα πρωινο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο με ζώδια, συνταγές, διατροφικές συμβουλές, πολλες ερευνες,ελαφριά ενημέρωση και επικαιρότητα. Μέσα από την εκπομπή δίνονται πολλά δώρα στους ακροατές, όπως προσκλησεις με δωρεαν ποτα σε καταπληκτικα parties, τραπεζια για γευματα ,πολλα κοσμηματα-πορτοφολια-τσαντες-αξεσουαρ!!!!

Αυτή την εβδομάδα προσκεκλημένη ήταν η συνεργάτιδά μας,  Χριστίνα Παύλου και μίλησαν για τα πάντα! Για τις σπουδες της, την ζωη της στο Λονδινο και την προσαρμογη στην Ελλαδα,την εμπειρία της απο το δελτίο καιρού και τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέ δια,την ενασχοληση της με το The K-magazine, την σχέση της με τον σύζυγό της . Καθώς η Χριστίνα ασχολείται ιδιαίτερα με το σώμα της, αποκάλυψε κάποια από τα μυστικα ομορφιας και διατροφής που ακολουθεί, ενώ προπάθησε να μεταφέρει στη Νανά και στους ακροατές την θετική της αύρα και σκέψη!

Η Νανά, από την πλευρά της, είναι  χαρούμενη που επεστρεψε στο ραδιοφωνο (αλλωστε κάνει πρωινές εκπομπές 14 χρονια ασταματητα) αλλά και γιατί  οι ανθρωποι του σταθμου την προσέχουν και της συμπαραστέκονται. Μετα από καιρό,νιώθει πολύ τυχερή και ευγνώμων!!!

www.vpradio.gr

You may also like