Σούπα με Noodles για αρχάριους!

ΥΛΙΚΑ:
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
5 γρ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
720 ml ζωμό κρέατος
720 ml ζωμό κότας
15 ml. σάλτσα σόγιας
1 κ.σ. σάλτσα ψαριού
1/2 κ.γ. chili sauce
450 γρ. noodles αυγού

9bbd3f71f22b22e28cde46f538994c67_LΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα. Αφήνουμε το λάδι να κάψει σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το σκόρδο, το ginger, τα κρεμμυδάκια, την chilli sauce. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε τους ζωμούς και αφήνουμε τα υλικά να πάρουν βράση σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και τη σάλτσα ψαριού και ανακατεύουμε, βράζουμε για 15 περίπου λεπτά.

Προσθέτουμε τα noodles και συνεχίσουμε να βράζουμε τα υλικά για 2-3 λεπτά ακόμη.

Πηγή: Cookbox.gr

You may also like