Στο Βεάκειο στις 3 Σεπτεμβρίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

ELEONORA_ZOYGANELHΜετά την πολύ επιτυχημένη περιοδεία της και την sold out συναυλία της στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πακετάρει ξανά και «μετακομίζει» στις 3 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για ακόμη μια πολύ όμορφη συναυλία

Οι εμφανίσεις της το χειμώνα στο Σταυρό του Νότου ήταν sold out και την ανάγκασαν να προσθέσει νέες εμφανίσεις στις ήδη προγραμματισμένες. Τα τραγούδια της έγιναν αγαπημένα στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και το καινούργιο άλμπουμ της «Μετακόμιση τώρα» έγινε χρυσό.

Και επειδή μια μετακόμιση χρειάζεται πάντα και φίλους η γνωστή τραγουδίστρια θα έχει στο πλευρό της τους φίλους της μουσικούς: Ευριπίδη Ζεμενίδη – κιθάρα -τραγούδι, Βαγγέλη Στεφανόπουλο – πλήκτρα, Γιάννη Αγγελόπουλο-τύμπανα, Παρασκευά Κίτσο -Μπάσο, Νίκο Πασσαλίδη-Μπουζούκι, ούτι.

Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έκανε ο Μίνως Θεοχάρης. Υπεύθυνος για τον ήχο είναι ο Αργύρης Λιανός. Τον σχεδιασμό και τον χειρισμό των φωτισμών κάνει ο Βασίλης Καραμούζης.

You may also like