Συναρπαστική Πρεμιέρα σήμερα για το “9-1-1” στο FOX

Η ομάδα πυροσβεστών, αστυνομικών και ανταποκριτών πρώτης γραμμής του Λος Άντζελες επιστρέφει και είναι έτοιμη για δράση! Από τους δημιουργούς Ryan Murphy, Tim Minear και Brad Falchuk, ο νέος κύκλος της σειράς «9-1-1», με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Angela Bassett, κάνει πρεμιέρα την σήμερα βράδυ στις 21.50 αποκλειστικά στο FOX.

Στον 5ο κύκλο του «9-1-1», οι ανταποκριτές της πρώτης γραμμής έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες που έχει προκαλέσει μια σειρά από κυβερνοεπιθέσεις,που απειλούν συστήματα υπολογιστών, πύργους ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας και νοσοκομεία. Το σκηνικό αμείωτης έντασης κορυφώνεται με ένα τεράστιο μπλακ άουτ  που προκαλεί το απόλυτο χάος στο Λος Άντζελες.

Ο προηγούμενος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε με μια σειρά από καθοριστικές εξελίξεις για τους πρωταγωνιστές. Ο Eddie (Ryan Guzman) παραλίγο να χάσει τη ζωή του μετά από πυροβολισμό. Ο Buck (Oliver Stark) βρίσκεται και επίσημα σε σχέση… Ενώ ο Bobby (Peter Krause) και η Athena (Angela Bassett) έδωσαν μάχη για να σώσουν το γάμο τους. ΟAlbert (John Harlan Kim) έγινε πυροσβέστης, η Nia (Margot Catherine Terry) εισχώρησε ξανά στη ζωή των Hen (Aisha Hinds) και Karen (Tracie Thoms) μέσα από μια τυχαία συνάντηση με τη βιολογική της μητέρα και η νέα μαμά Maddie (Jennifer Love Hewitt) παραδέχτηκε στον Chimney (Kenneth Choi) ότι η ζωή της είναι πιο σκοτεινή από αυτό που δείχνει.

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 21.50 και θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, VodafoneTV, Wind Vision. 

copyright:© 2021 Fox Media LLC 

You may also like