Τα έντονα “χείλη” επιστρέφουν και φέτος!

Τα τελευταία χρόνια, τα έντονα χείλη είναι από τις δυνατότερες τάσεις του φθινοπώρου και του χειμώνα. Τα καθόλου ξεπερασμένα κόκκινα, έρχονται να ενισχυθούν με άπειρες εναλλακτικές επιλογές. Η νέα σαιζόν δεν θα είναι καθόλου άχρωμη και εμείς δεν θα βαρεθούμε ποτέ.

Η καινούργια γενιά στην ομορφιά, δημιουργεί προϊόντα χαμαιλέοντες, που μπορούν να μας συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μετατραπούν σε statement αξεσουάρ όπως τα παπούτσια, η τσάντα ή τα κοσμήματά μας. Από το rock μπορντό, μέχρι το goth μαύρο και το διαστημικό μπλε, τα έντονα χείλη είναι κάτι παραπάνω από τάση. Για πολλές είναι τρόπος ζωής, μιας και μπορούμε πολύ εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο, να δημιουργήσουμε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο συνδυασμός ενός κατά τ’άλλα γυμνού προσώπου, με μοναδική έμφαση στα χείλη, μας δίνει ένα δραματικό και έντονο ύφος που είναι ταυτόχρονα θηλυκό και δυναμικό.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως είναι ένα άθλημα μάλλον φθηνό. Φανταστείτε ένα νεσεσέρ με μια μάσκαρα, ένα μολύβι φρυδιών, δυο ρουζ, ένα foundation, ένα concealer, μια πούδρα και άπειρα κραγιόν. Για να μην αναφέρουμε το τρικ του να βάφουμε τα χείλη μας εξολοκλήρου με μολύβια χειλιών, που είναι και πολύ οικονομικότερα. Πως σας φαίνεται;

 

You may also like