Ο Julien Macdonald σχεδιάζει τα κουτιά των McDonald’s

Fast food και υψηλή ραπτική είναι ένα συνδυασμός που ποτέ δε θα φανταζόμασταν να συμβαίνει.

Όλοι γνωρίζουμε τα McDonald’ως μία παγκόσμια αλυσίδα fast food που φημίζεται, κατά κύριο λόγο, για τα burgerπου παρασκευάζει. Κανείς, όμως, δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένα τέτοιο brand ταχυφαγείων θα μπορούσε ποτέ να έχει σχέση με τον τομέα της μόδας και, πολύ περισσότερο, με την υψηλή ραπτική.

Ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας, Julien Macdonald, έρχεται να μας διαψεύσει, λανσάροντας για την αλυσίδα εστίασης κουτιά για burger, ειδικά σχεδιασμένα από τον ίδιο, για την προώθηση της νέας τους σειράς με gourmet burger στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η συσκευασία θα είναι εμπνευσμένη από τις couture τουαλέτες του σχεδιαστή και θα περιλαμβάνει μέχρι και μικρούς κρυστάλλους, κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

«Εμπνεύστηκα από τις δημιουργίες μόδας μου και τα εικονικά φορέματα του κόκκινου χαλιού. Αυτό μεταφράστηκε σε ένα χρυσό, μπαρόκ, στολισμένο με κρυστάλλους κουτί, που είναι η τέλεια συσκευασία για την πολυτελή κολεξιόν των McDonald’s», είπε στο WWD.

Φυσικά, επειδή η συνεργασία συμβαίνει καθαρά στα πλαίσια της προώθησης των νέων «πιάτων» της αλυσίδας, τα εν λόγω «Julien Macdonald Signature Collection» κουτιά δε θα αντικαταστήσουν τα βασικά της εταιρείας και μόνο 1000 θα κυκλοφορήσουν σε διάφορα events των McDonald’s στο Ηνωμένο Βασίλειο τις επόμενες εβδομάδες. Υποψήφιοι για να τα κερδίσουν θα είναι μόνο οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι από 18 ετών και άνω, οι οποίοι, εάν ενδιαφέρονται, θα πρέπει να κάνουν εγγραφή για τα προωθητικά events εδώ.

You may also like