Τα “απόλυτα” spray που θα διατηρήσουν το maquillage

Και εκεί που έχετε πετύχει το αψεγάδιαστο smoky eye και το contouring δείχνει να έχει γίνει απευθείας από τον makeup artist της Kardashian, συνειδητοποιείται πως τίποτα δεν μπορεί να διατηρηθεί με την τόση ζέστη που επικρατεί έξω από το σπίτι σας και τη δροσιά του κλιματιστικού. Κρίμα τα προϊόντα; Κρίμα και ο κόπος; Μα φυσικά και όχι. Διότι ένα σπρέι σταθεροποίησης, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, για να διατηρήσετε το αψεγάδιαστο λουκ σας, αναλλοίωτο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Όταν η περίσταση απαιτεί αναλλοίωτο μακιγιάζ για ώρες, σε δύσκολες συνθήκες, συνήθως καταφεύγουμε σε ειδικές φόρμουλες για έξτρα διάρκεια, σε primer και σε loose powders που θα τραβήξουν την περισσή ποσότητα ιδρώτα και λιπαρότητας. Αυτό όμως που συνηθίζουμε να ξεχνάμε, είναι τη σημασία ενός καλού σπρέι σταθεροποίησης. Φανταστείτε το σαν ένα top coat για το πρόσωπο. Και μπορεί να σας φαίνεται οξύμωρο το να ψεκάζετε το τόσο προσεγμένο και καλοδουλεμένο σας μακιγιάζ, αλλά ένα καλό και ελαφρύ σπρέι, θα το σφραγίσει και θα το αποτρέψει από το να «λιώσει» ή να μουτζουρωθεί. Σε όλα αυτά, μπορείτε να προσθέσετε την αίσθηση δροσιάς που αφήνει πίσω του, την ενυδάτωση που χαρίζει, αλλά και την λάμψη υγείας.

Αν λοιπόν σε όλα τα ανθεκτικά και μακράς διάρκειας προϊόντα, προσθέσουμε και ένα καλό σπρέι σταθεροποίησης, το μακιγιάζ σας, θα βγει νικητής σε όλες τις δύσκολες πίστες που περιέχουν ιδρώτα, ζέστη και υγρασία. Και όλα αυτά, χωρίς την αναγκαιότητα κανενός ρετουσαρίσματος.

1. To Makeup Setting Spray – Matte της NYX είναι για όσες απαιτούν την τελειότητα. Για φρέσκα ή για έντονα μακιγιάζ, που πρέπει να αντέξουν. Είναι ελαφρύ και άνετο. Χαρίζει ματ αποτέλεσμα και ήρθε για να τα διατηρήσει όλα στη θέση τους.

2. Η Urban Decay παρουσιάζει τη βάση για ματ αποτέλεσμα, De-Slick. Καλύπτει τις μικρές ατέλειες της επιδερμίδας, ενώ είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες, αφού απορροφά την περίσσεια σμήγματος, μειώνει τη γυαλάδα και παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ, ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες. Η εγγυημένη σύνθεσή του χωρίς έλαια και paraben, έχει την ικανότητα να απορροφά έως και τρεις φορές το βάρος του σε σμήγμα. Το αποτέλεσμα; Υπέροχη, ματ υφή χωρίς ατέλειες. Επιπλέον, χάρη στην αλόη βέρα που περιέχει, προσφέρει βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα.

3.Το Lock-it Makeup Setting Mist είναι ένα σπρέι σταθεροποίησης του μακιγιάζ εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας. Με τι μακιγιάζ ταιριάζει; Χρησιμοποιήστε το για να εξασφαλίσετε ανάλαφρη σταθεροποίηση του μακιγιάζ σας. Η σύνθεση του σπρέι αφήνει ένα διακριτικό άρωμα αγγουριού που διατηρεί την επιδερμίδα δροσερή όλη την ημέρα. Ανακινήστε καλά, και αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας, κλείστε τα μάτια και ψεκάστε το πρόσωπό σας από απόσταση 25-30 cm.

4.Αυτή η νέα σύνθεση του σπρέι σταθεροποίησης του μακιγιάζ της Make Up For Ever παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα. Χάρη στην ιδιότητά του να σχηματίζει φιλμ, εναποθέτει ένα λεπτό και άνετο διαφανές πέπλο για τη συνεχή προστασία του μακιγιάζ από τις εξωτερικές επιθέσεις, χωρίς να κολλάει στο δέρμα.

5.Αυτό το σπρέι πολλαπλής δράσης, της Sephora, βοηθά στη σταθεροποίηση και το φρεσκάρισμα του μακιγιάζ. Είναι ιδανικό για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας, αλλά και για να το διορθώσετε ή να το φρεσκάρετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εφαρμόστε σε ολόκληρο το πρόσωπο για σταθεροποίηση του μακιγιάζ. Εφαρμόστε το προϊόν στο πινέλο σας πριν απλώσετε το ρουζ ή τη σκιά σας για ένα εντονότερο και με μεγαλύτερη διάρκεια αποτέλεσμα. Τα εκχυλίσματα μελισσόχορτου και μέντας δίνουν λάμψη και άμεση αίσθηση φρεσκάδας στην επιδερμίδα.

You may also like