Τα καινούργια αρώματα φέρνουν την Άνοιξη…

Ο Μάρτιος φέρνει την Άνοιξη, που με τη σειρά της, θα φέρει τον ήλιο, τα λουλούδια, και τις πρώτες βόλτες μας στην λιακάδα. Και όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, εμείς οι γυναίκες, χρειαζόμαστε αυτές τις μικρές νότες ανανέωσης, που θα μας ανεβάσουν την διάθεση και το ηθικό μας. Ο καλύτερος τρόπος φυσικά, για να αναβαθμίσουμε τις εμφανίσεις μας, είναι τι άλλο; Το καινούργιο μας άρωμα, που θα μας μεταφέρει σε ολάνθιστα λειβάδια, μέσα από τις μυρωδιές των καινούργιων Hugo Boss και Escada.

 

Το BOSS “Ma vie florale” ξεκινάει με νότες κορυφής από Cactus Blossom, ενσωματώνοντας τη δύναμη της θηλυκότητας και το αίσθημα ανεξαρτησίας που είναι απαραίτητα σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να κάνει μια παύση από την καθημερινότητά της. Η φυσική πολυτέλεια του Cactus Blossom εκτοξεύεται στην καρδιά του αρώματος μέσα από δύο τολμηρά εμβλήματα της αρωματοποιίας: το αραβικό γιασεμί (Jasmine Sambac) και το τριαντάφυλλο Rose Absolute. Δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό από ένα μπουκέτο με πανέμορφα λουλούδια, τα συστατικά του συμβολίζουν την ανάγκη κάθε γυναίκας να κάνει ένα βήμα πίσω και να απολαύσει κάθε ξεχωριστή περίσταση.

Το  ESCADA “Fiesta Carioca” αρχικά αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις σας με μια πολυτελή αρμονία από Βραζιλιάνικα Φρούτα του Πάθους σε συνδυασμό με νότες από χυμώδη Ευρωπαϊκά κόκκινα βατόμουρα, ένα χαρακτηριστικό από τις Γερμανικές ρίζες του οίκου, και μας μεταφέρει σε παραλίες, διακοπές και μαυρισμένα κορμιά.  Αυτό το πάθος συνεχίζει να σαγηνεύει με μια ζωηρή νότα καρδιάς από Φρούτα του Πάθους που αναμειγνύονται με άνθη πορτοκαλιού για ζεστασιά, θυμίζοντας  ένα καλοκαιρινό φιλί του ήλιου στην επιδερμίδα. Το μαγευτικό φρουτώδες-λουλουδάτο άρωμα ολοκληρώνεται με μία σαγηνευτική βάση από musk και ξύλο κέδρου, προσδίδοντας τον ακαταμάχητο αισθησιασμό για τον οποίο φημίζεται η γυναίκα ESCADA.

You may also like