Τα καινούργια lip balms χαρίζουν κάτι περισσότερο από ενυδάτωση

Αγαπάτε και εσείς την λεία, ανεξίτηλη και έντονα χρωματισμένη εμφάνιση που δίνουν τα ματ κραγιόν στα χείλη σας; Πιθανόν ναι. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έχουμε αυτό το περίεργο αίσθημα ότι ίσως και να τα βαρεθήκαμε. Όχι! Δεν θα μιλήσουμε για τάσεις της μόδας, αλλά για καθημερινά πρακτικά ζητήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με το ότι ολοένα και περισσότερο, τείνουμε να μην διαθέτουμε τον ίδιο χρόνο, όπως παλιότερα, για να ετοιμάσουμε το πρωινό μας μακιγιάζ. Για να μην αναφέρουμε φυσικά το γεγονός, ότι στα πλεονεκτήματα των ματ κραγιόν, δεν ανήκει ούτε η ενυδάτωση των χειλιών, ούτε όμως και η εύκολη ανανέωσή τους. Αφού για να τα ξεβάψουμε και να τα ξαναεφαρμόσουμε χρειαζόμαστε μαντηλάκια. Πληθυντικός αριθμός.

Ευτυχώς, οι μεγαλύτερες εταιρείες μακιγιάζ όπως η Chanel, η Dior και η Bobbi Brown έχουν επενδύσει σε αυτά τα χρωματιστά lip balms, τα οποία μπορεί να μην μας χαρίζουν αλαβάστρινο και έντονο αποτέλεσμα, αλλά χρωματίζουν ελαφρώς τα χείλη ενώ ταυτόχρονα τους δίνουν βαθιά ενυδάτωση. Plus, ανανεώνονται πανεύκολα και χωρίς καθρέφτη.

1. Μοναδική περιποίηση με τις νέες αποχρώσεις Extra Lip Tint. Ένα lip balm με απαλή αίσθηση που προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα ενισχύει το χρώμα και βελτιώνει την όψη στα χείλη. Αποκτήστε την απόχρωση Bare Blackberry για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

2. Κλειδώστε την υγρασία στα χείλη με το Lip Tint Oil Sugar Plum για μαλακά, ενυδατωμένα χείλη με διακριτικό χρώμα. Εμπλουτισμένο με φυσικά έλαια, το Lip Tint Oil Sugar Plum λιώνει στα χείλη και αφήνει μια διακριτική λάμψη.Τα χείλη σας θα το λατρέψουν!

3. Το Dior Addict Lip Glow είναι το must-have από τη σειρά Dior Backstage που ενισχύει τα χείλη και αναδεικνύει το φυσικό τους χρώμα. Το πρώτο universal balm από τον οίκο Dior δρα στη μοναδική χημεία των χειλιών κάθε γυναίκας χαρίζοντάς τους μια πινελιά φυσικού ροζ που ταιριάζει στον τόνο κάθε επιδερμίδας. Σαν να ξαναζωντάνεψαν από μόνα τους, τα χείλη είναι φρέσκα, γεμάτα και ακτινοβόλα.

4. Το Chanel Les Beiges Healthy Glow Lip Balm είναι ένα πολύ ελαφρύ lip balm που περιποιείται και ενυδατώνει τα χείλη σας, χαρίζοντας όμορφο χρώμα. Στη σύνθεσή του περιέχεται moring butter, το οποίο είναι γνωστό για την ενυδατική του δράση.

5. Το νέο Volupté Tint-in-Balm χαρίζει άμεση λάμψη ενώ παράλληλα θρέφει και περιποιείται τα χείλη, για να είναι πάντα έτοιμα για φίλημα! Η ευδιάλυτη υφή του 2 σε 1 συνδυάζει την απόλυτη θρέψη με το εντυπωσιακό χρώμα. Τα χείλη δείχνουν ακόμη πιο σέξι και αισθησιακά με μια νότα σκανταλιάρικης αθωότητας.

You may also like