Τα καλύτερα σετ maquillage για δώρο, κι όχι μόνο

Οι γιορτές είναι ηκαλύτερη εποχή του χρόνου για να βρείτε κάποιες πολύ σημαντικές προσφορές όσοναφορά το μακιγιάζ (και όχι μόνο). Είτε αγοράζετε για τον εαυτό σας είτε για τους αγαπημένους σας, οι παλέτες και τα σετ του μακιγιάζ μπορούν να μας δώσουν έμπνευση και να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε άπειρα looks, μιας και τα χρώματα που περιέχουν είναι μελετημένα ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν εξίσου εύκολα είτε αυτόνομα είτε σε συνδυασμό. Ψάξαμε και σας προτείνουμε τα καλύτερα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά, για να εξοπλίσετε το νεσεσέρ σας, με ό,τι καλύτερο.

1. Η Moroccan Spice Eyeshadow Palette συνδυάζει όλα όσα χρειάζεταιγια να σας μεταφέρει απότις ζεστές ημέρες σε λάγνες, smoky νύχτες με το ουράνιο τόξο και τις 16πλούσιες σε χρωστικές αποχρώσεις και αποτελέσματα που έχουν σχεδιαστεί για κάθετόνο επιδερμίδας. Από έντονα smoky έως πικάντικα φωτεινά χρώματα καιαπολαυστικά ουδέτερα, η Moroccan Spice προσφέρει μια ποικιλία από ματ, σατινέ, περλέ,μεταλλιζέ και λαμπερά φινιρίσματα για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία. Απολαύστετις αισθήσεις και τις γεύσεις του Μαρόκου με τις ολοκαίνουριες συνθέσεις σκιώνματιών μεγάλης διάρκειας της FENTY BEAUTY. Κάθε πλούσια, βελούδινη απόχρωσηείναι ελαφριά, με προσαρμόσιμη κάλυψη και παραμένει σταθερή χωρίς να σπάει γιατις πιο λάγνες εμφανίσεις που διαρκούν.

2.Μια μοντέρνα εκδοχή των χρωμάτων που συναντάμε στην Αναγέννηση, αυτή η παλέταπεριλαμβάνει 14 σκιές σε ουδέτερες και berry αποχρώσεις. Με την Modern Renaissance Eyeshadow Palette έχετε στα χέρια σας όλες τις αποχρώσεις που χρειάζεστε για ναδημιουργήσετε από ένα φρέσκο πρωινό μέχρι ένα δραματικό βραδινό μακιγιάζ. Ηπαλέτα περιλαμβάνει 3 μεταλλικές και 11 ματ σκιές ενώ όλες οι φόρμουλες είναιπλούσιες σε χρωστικές και ιδανικές για εύκολο blending. Επίσης περιλαμβάνει έναδιπλό πινέλο και έναν μεγάλο καθρέφτη.

3.Αυτό που νομίζατε ότι ήταν κεραυνοβόλος έρωτας δεν ήταν παρά κάτι φευγαλέο.Ανακαλύψτε την παλέτα σκιών ματιών Rose Gold REMASTERED, μια έκδοση εντελώςανανεωμένη. Αυτή η παλέτα περιέχει τα απόλυτα στοιχεία της Huda που σας δίνουντη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα μακιγιάζ σας κάθε μέρα. Η παλέτα σκιώνματιών Rose Gold REMASTERED κάνει την επανεμφάνισή της με 18 σκιές που έχουνανανεωθεί με 8 κρεμώδεις, εύκολες στην εφαρμογή ματ αποχρώσεις, 8 μεταλλικάχρώματα με απαλή υφή και εξαιρετικά λαμπερό αποτέλεσμα, 1 σκούρα μαύρη απόχρωσηυγρής εφαρμογής για τη γραμμή ακριβείας του eyeliner ή ξηρή εφαρμογή γιααποτέλεσμα smoky, 1 περλέ απόχρωση compact για λαμπερό βλέμμα.

4. Δώστε λίγο ενδιαφέρον στη ζωή σας με αυτήν την παλέτα με ένα ευχάριστο γλυκό άρωμα τζίντζερ. Διαθέσιμες σε 18 ζεστές αποχρώσεις, αυτές οι σκιές ματιών με πλούσια εφέ και χρωστικές γλιστράνε εύκολα στα βλέφαρα για να παίξουν με τα χρώματα.

– Αποχρώσεις nude ή με πλούσιο χρώμα για ποικιλία εμφανίσεων

– Κρεμώδης υφή με άρωμα τζίντζερ

– Ιριδίζον, ματ ή γυαλιστερό αποτέλεσμα για ποικιλία εμφανίσεων

5. Any look, Anytime, Anywhere.Η νέα Born To Run της Urban Decay είναι η καινούρια σου go-to παλέτα. Με 21 αποχρώσεις για να δημιουργήσεις οποιοδήποτε look, απόουδέτερο έως σαγηνευτικό smoky κι από λαμπερό έως πιο θερμό. Βάλτε τη Born To Run στην καθημερινότητά σας! Μια παλέτα all-in-one που έχει όλα όσα χρειάζεστεγια να δημιουργήσετε αμέτρητα αποτελέσματα στα μάτια και να παίξετε με έντονεςαποχρώσεις ανεξάρτητα από το που πηγαίνετε. Φτιαγμένες με την εγγυημένηφόρμουλα της Urban Decay, που δίνει σε κάθε σκιά την βελούδινη υφή, το πλούσιοχρώμα και την ανώτερη δυνατότητα ανάμειξης, οι αποχρώσεις της Born To Runχαρίζουν ένα έντονο και σταθερό αποτέλεσμα στα μάτια.

6.Με αυτή την τριπλέτα των Match Stix το μακιγιάζ σας πηγαίνει σε άλλοεπίπεδο χωρίς καμία προσπάθεια. Το Match Stix Trio σάς δίνει τα τρία βασικάπροϊόντα που χρειάζεστε για να καμουφλάρετε τις ατέλειες, να κάνετε contouringκαι highlighting και μάλιστα, στις ιδανικές αποχρώσεις για τον τόνο τηςεπιδερμίδας σας, ώστε να είναι αδύνατον να κάνετε λάθος. Οι χρωματικοίσυνδυασμοί τους είναι τέλειες αρμονίες, και εσείς δεν έχετε παρά νααξιοποιήσετε τα δύο Match Stix Matte (για κάλυψη και contouring) και το Match Stix Shimmer (για highlighting) που αποτελούν την τριπλέτα. Τα sticks έχουνανάλαφρη υφή κρέμα-σε-πούδρα, είναι πολύ εύκολα στην εφαρμογή και γίνονται έναμε το πρόσωπο σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις που σταματάει ηεπιδερμίδα και πού ξεκινάει το μακιγιάζ. Και τα τρία Match Stix είναι μαγνητικάκαι κολλούν μεταξύ τους ώστε να είναι κυριολεκτικά αχώριστα- αλλά και αχώριστοισύντροφοί σας παντού.

7. Πρόκειται για την κορυφαία ομάδα για τα φρύδια της Benefit! Αυτό τοσετ τριών προϊόντων για τα φρύδια περιλαμβάνει το πολύ λεπτό μολύβι που τονίζειτα φρύδια, το πολύ εύχρηστο μολύβι για γέμισμα και σχήμα ΚΑΙ το αόρατο τζελ γιασχηματισμό και σταθεροποίηση των φρυδιών που διαρκεί 24 ώρες. Γεμίστε καιτιθασεύστε τα φρύδια σας!

You may also like