Τα καλύτερα beauty picks του Νοεμβρίου

Οδεύουμε προς το τέλος του Νοεμβρίου αλλά η θερμοκρασία μοιάζει να είναι ακόμη σε φθινοπωρινό mood. Αυτό συχνά μας μπερδεύει και χρειαζόμαστε να προσδιορίσουμε ξεκάθαρα τις ανάγκες μας. Είναι δεδομένο πως η διάθεση αλλά και η επιδερμίδα ή τα μαλλιά μας επηρεάζονται από τις μεταβολές του καιρού, έτσι στην τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου εστιάζουμε ποια είναι η καλύτερη ασπίδα προστασίας για την ενίσχυση της εμφάνισης μας αλλά παράλληλα και την τόνωση της καλής διάθεσης. Επιλέξαμε προϊόντα που θα ανακουφίσουν και θα εξελίξουν την περιποίηση της ομορφιάς καθημερινά.

Εμμηνόπαυση και ορμονικές αλλαγές

Αν έχετε παρατηρήσει ορμονικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, όπως έντονη ξηρότητα, έλλειψη πυκνότητας και σφριγηλότητας της επιδερμίδας τότε ο ορός Neovadiol Meno 5Bi Serum της Vichy με proxylane και Ω λιπαρά οξέα θα αλλάξει την διάθεση για περιποίηση. To νέο πρωτόκολλο Neovadiol για την περιεμμηνόπαση περιλαμβάνει τη Neovadiol Redensifying Lifting Day Cream για πυκνότητα, εφέ lifting και ενυδάτωση . Τι καλύτερος συνδυασμός;

Must Have

Η Stimulskin Plus – Absolute Renewal Cream της Darphin είναι μια μοναδική κρέμα που συνδυάζει τη βοτανική δύναμη και την επιστημονική ακρίβεια με σκοπό την ισχυρή αποτελεσματικότητα στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, η οποία προσφέρει ανόρθωση, σύσφιξη και απαλότητα. Χάρη στο εκχύλισμα seaemerald, που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και την τεχνολογία carrier technology, προάγει την μεταφορά των ενεργών συστατικών με άρτιο αποτέλεσμα.

Kiko Milano

Το γνωστό ιταλικό brand καλλυντικών Kiko Milano ήρθε στη χώρα μας και έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα προϊόντα,σε ένα από τα τέσσερα φυσικά καταστήματα της. Η νέα συλλογή Charming Escape με τις σκιές ματιών, την μάσκαρα και το eyeliner να ξεχωρίζουν.¨

Το πράσινο τσάι της Nuxe

Αγαπημένα της νέας σειράς είναι το γαλάκτωμα σώματος που ενυδατώνει την επιδερμίδα για 24 ώρες, το Nuxe Reve De The Revitalising Moisturising Milk 24h. Μετο φυσικό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού καιπλούσιο σε αντιοξειδωτικά, είναιτα κύρια συστατικά της νέας σειράς. Επιπλέον, το Toning-Firming Cream είναι μια απαλά αρωματισμένη κρέμα, η οποία περιέχει ένα συσφιγκτικό δίδυμο που συνδυάζει πράσινο τσάι και εκχύλισμα σίκαλης. Η δροσερή του υφή απορροφάται γρήγορα όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα, δημιουργώντας μια αίσθηση αναζωογόνησης και άμεση τονωτική αίσθηση καθημερινά!

Try more to feel beautiful!

Featured image: unsplash.com/@paulweaver

You may also like