Τα μυστικά της άψογης σιλουέτας των stars του Hollywood

 

madonnaΘαυμάζετε κι εσείς τα καλλίγραμμα σώματα των σταρ και αναρωτιέστε πώς τα καταφέρνουν και είναι τόσο καλλίγραμμες και εντυπωσιακές; Εμείς συγκεντρώσαμε τα μυστικά 5 διάσημων γυναικών και σας τα παρουσιάζουμε. Είναι τελικά εφικτό να αποκτήσουμε τη σιλουέτα τους χωρίς στερήσεις;

Η Madonna έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης με τα καμώματά της, αλλά και με τις διατροφικές της συνήθειες. Το σώμα της σταρ παραμένει εντυπωσιακά νέο παρά την ηλικία της τραγουδίστριας. Πώς το επιτυγχάνει αυτό; Μα με ένα διαιτολόγιο πλούσιο σε φυτικές ίνες, δημητριακά, λαχανικά, φρούτα, ψάρια και λιναρόσπορος. Η βασίλισσα της ποπ έχει λάβει φαίνεται υπόψη ότι τα ω-3 λιπαρά αδυνατίζουν. Επίσης, αποφεύγει να τρώει σε εστιατόρια. «Αποφεύγω να τρώω έξω διότι δε γνωρίζω τι πραγματικά περιέχει το φαγητό», εξομολογήθηκε σε γνωστό περιοδικό.

 

beyonceΤόσο η Beyoncé όσο και η Jennifer Lopez φροντίζουν να διατηρούν τις καμπύλες τους πίνοντας νερό. Όπως παραδέχτηκαν το νερό μπορεί να σας χορτάσει, και μειώνει σαφώς την όρεξή σας για φαγητό, αφού σας προκαλεί φούσκωμα. Η Jennifer Lopez μάλιστα συνηθίζει να βράζει λαχανικά ή κοτόπουλο και να παίρνει το ζωμό τους για να τον πιει, κάτι το οποίο είναι ιδιαιτέρως θρεπτικό.

 

 

 

 

demi mooreΗ Demi Moore θέλει να διατηρείται σε άψογη φόρμα και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το καταφέρει. Πώς το επιτυγχάνει; Έχει αντικαταστήσει τα γλυκά με μήλο, που πριν έχει αλείψει με φυστικοβούτυρο. Έτσι, και δεν φορτώνεται επιπλέον θερμίδες και λαμβάνει τις απαραίτητες ποσότητες ζάχαρης που χρειάζεται ο οργανισμός της.

 

 

 

 

Gwyneth PaltrowΗ Gwyneth Paltrow επιθυμεί διακαώς να μυήσει το παιδί της στην υγιεινή διατροφή. Κάθε φορά που της ζητούν κάποια λιχουδιά, εκείνη παραλλάσσει τις συνταγές κάνοντάς τις πιο υγιεινές και στη συνέχεια φροντίζει να τρέφεται και η ίδια με τις ίδιες γεύσεις.

 

 

 

 

 

Sharon StoneΗ Sharon Stone δείχνει εκθαμβωτική παρά το γεγονός ότι βαδίζει στα μέσα της πέμπτης δεκαετίας της ζωής της. Πώς το καταφέρνει; Τρώγοντας δαμάσκηνα για σνακ. Τα δαμάσκηνα εκτός από τις αντιγηραντικές ιδιότητες που έχουν, εμποδίζουν και την κατακράτηση υγρών αλλά και βελτιώνουν τη φυσική λειτουργία του εντέρου.

 

 

Alicia SilverstoneΗ Alicia Silverstone απαρνήθηκε για πάντα την κρεατοφαγία και πλέον αρέσκεται να τρέφεται μόνο με λαχανικά και φρούτα. Η ίδια το συστήνει ανεπιφύλακτα σε όλους όσοι θέλουν να κάνουν δίαιτα για να χάσουν κάποια κιλά. «Το ορκίζομαι, είναι τόσο εύκολο! Αν θέλετε να χάσετε βάρος απλά εστιάστε στην υγεία σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε δίαιτα αν τρέφεστε υγιεινά και με τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες», ανέφερε σε συνέντευξή της. Η Alicia Silverstone είναι υπέρμαχος της χορτοφαγίας και επιμένει ότι είναι ένας σίγουρος τρόπος για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στη δίαιτά σας.

 

RihannaΤέλος, η Rihanna τρέφεται υγιεινά, ενώ γυμνάζεται τακτικά και πίνει πολύ νερό. Η διατροφή της περιλαμβάνει φρούτα, λαχανικά, ασπράδια αβγών αλλά και πολλές πρωτεΐνες. Φροντίζει το διατροφικό της πρόγραμμα να μη στερείται βιταμινών αλλά και ιχνοστοιχείων. Δε θα δείτε ποτέ μα ποτέ υδατάνθρακες στο διαιτολόγιό της.

You may also like