Τα μυστικά του Peter Phillips για το μακιγιάζ του 2021

Ο «γκουρού» του μακιγιάζ Peter Phillips μας αποκαλύπτει τα μυστικά για το look που πρέπει να έχουμε το 2021. Ως δημιουργικός διευθυντής του οίκου Dior, χαλαρός και χαμογελαστός πάντα, εξηγεί ποιες είναι οι τρεις μαγικές λέξεις που αναδεικνύει το φετινό μακιγιάζ. Τα  χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχουμε είναι: Λάμψη, δύναμη, αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το τρίπτυχο στο οποίο πρέπει να στηριχθούμε για να αναδείξουμε απλώς την φυσική μας ομορφιά! Αυτή είναι η τάση που θα ακολουθήσει με τον απόλυτο μινιμαλισμό για να δώσει έμφαση στις όμορφες γωνίες του κάθε προσώπου. Οι απαιτήσεις που εμφανίζονται μας βοηθά να τις αντιμετωπίσουμε με τον κατάλληλο τρόπο και με τα σωστά προϊόντα του Dior.

Διάφανες επιδερμίδες

Ο ορός και η κρέμα Capture Totale C.E.L.L Energy Super Potent Serum και Firming Correcting Cream ενυδατώνουν το δέρμα και το αφήνουν φρέσκο και δροσερό. Σε συνδυασμό με το primer και το fond de teint  από την σειρά Dior Backstage απογειώνουν την επιδερμίδα κατά την διάρκεια της ημέρας να φαίνεται λαμπερή και ζωντανή χωρίς σημάδια κούρασης. Ένα τονωτικό cocktail για fresh  up…

Διακριτικά, τονισμένα μάτια

Ένα  βλέμμα χωρίς μάσκαρα είναι ένα άδειο πορτραίτο.  Υπάρχει το κενό ανάμεσα στα μάτια και στο πρόσωπο, δεν υπάρχει ταυτότητα. Όσο διακριτικό και αν θέλουμε το μακιγιάζ δεν γίνεται να το αφήσουμε χωρίς μάσκαρα. Είναι το περίγραμμα σε μια τελειωμένη ζωγραφιά που χωρίς αυτή φαίνεται μισοτελειωμένο. Η ανανεωμένη, επαναστατική mascara Dior show Iconic Overcurl Black απογειώνει τις βλεφαρίδες και τις μετατρέπει σε αυτό που θέλουμε, το απόλυτο look.

Ζουμερά χείλη

Δεν είναι απαραίτητο να διαλέγουμε έντονα χρώματα για να φαίνονται τα χείλη μας ενδιαφέρων ή να είναι οπωσδήποτε πρωταγωνιστές σε ένα μακιγιάζ. Μπορούμε να αρκεστούμε να φαίνονται ζουμερά και φυσικά. Το Dior Lip Maximizer τα αναδεικνύει όσο χρειάζεται για να δείχνουν όμορφα και υγιή χωρίς υπερβολές. Η αίσθηση του ανάλαφρου και του φυσικού μακιγιάζ είναι εκείνο που θα μας απασχολήσει φέτος. Be part of it.

Ο Οκτώβριος μας περιμένει λαμπερές! Θα τον απογοητεύσουμε;

You may also like