Τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα στο ATHENS METRO MALL, με μοναδικά Christmas Live Stage!

thumbnail_christmas%20live%20stage%20-%20%ce%b3%ce%b9%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%83%20%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%83Αύριο, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ, το ATHENS METRO MALL, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, γιορτάζει την έναρξη της εορταστικής περιόδου με ένα εντυπωσιακό Christmas Live Stage με τον Ηλία Βρεττό και παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα!
 
Σε ένα λαμπερά χριστουγεννιάτικο, στολισμένο σκηνικό το mall μας περιμένει με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή για να γιορτάσουμε την έλευση των γιορτών με τον πιο χαρούμενο τρόπο, με τέσσερις εντυπωσιακές live συναυλίες, δράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.  
 

Έως τις 16 Δεκεμβρίου μπορούμε να ζήσουμε τη χαρά των γιορτών αφού η μαγεία των Χριστουγέννων συναντά τη διάθεση για shopping & διασκέδαση στη Χριστουγεννιάτικη μουσική σκηνή των Christmas Live Stage, με μοναδικές live συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών!  
 
Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 20:00, ανεβαίνουν στη σκηνή και… ανεβάζουν τη διάθεση ο Κώστας Μαρτάκης και οι Kings για ένα Christmas Live Stage γεμάτο ένταση, χορό και μουσική.
 
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η σκηνή του Christmas Live Stage υποδέχεται τον Γιώργο Παπαδόπουλο και σας περιμένει να τραγουδήσετε μαζί, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη. 
 
Τα Christmas Live Stages του ATHENS METRO MALL κορυφώνονται την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου με τον Stan που θα «λάμψει» στη σκηνή και θα παρουσιάσει ένα μουσικό show που θα «απογειώσει» τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. 
 
Τα Christmas Live Stage στο ATHENS METRO MALL ξεκινούν στις 20:00 και έχουν ελεύθερη είσοδο, αλλά η μουσική Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας περιμένει από τις 6 το απόγευμα όπου ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμόςί 92,3 Λάμψη fm θα μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου, σε άμεση επαφή με το κοινό.

You may also like