Τα προϊόντα ομορφιάς που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Η εβδομάδα αυτή ξεκίνησε δυναμικά, με ενδιαφέροντα προϊόντα περιποίσησης των μαλλιών αλλά κι του προσώπου μας να καταφθάνουν στο γραφείο μας για να τα δοκιμάσουμε και να σας τα παρουσιάσουμε…

Elixir Ultime: Η must-have σειρά για την ομορφιά των μαλλιών, με τη δύναμη των πολύτιμων ελαίων στον πυρήνα της σύνθεσής της. H Kérastase δημιούργησε ένα πρόγραμμα περιποίησης 3 βημάτων για λαμπερά και πολύ εκθαμβωτικά μαλλιά.

Masque Elixir Ultime: Ιδανική για τα θαμπά μαλλιά που έχουν χάσει τη λάμψη τους, αυτή η μάσκα εντατικής επανόρθωσης διεισδύει στην τρίχα για να της προσφέρει βαθιά περιποίηση και να αποκαταστήσει τη μεταξένια λάμψη της. Τα θαμπά μαλλιά θρέφονται σε βάθος, γίνονται ορατά πιο απαλά και πιο λαμπερά. Το Έλαιο Marula, πλούσιο τόσο σε Βιταμίνες C και D όσο και σε Ωμέγα-9, ενδυναμώνει την τρίχα, αφήνοντας τα μαλλιά πιο υγιή και λαμπερά. Σε συνδυασμό με το Bain Elixir Ultime, η μάσκα αυτή επανορθώνει την ψαλίδα και προλαμβάνει τη θαμπάδα, εξασφαλίζοντας στα μαλλιά λάμψη που διαρκεί. Αυτή η μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί περιστασιακά σαν εντατική θεραπεία για τα λεπτά μαλλιά, καθώς και σε τακτική βάση μετά το λούσιμο για τα κανονικά έως χονδρά μαλλιά.  

Bain Elixir Ultime: Εμπλουτισμένο με έλαιο Marula, αυτό το σαμπουάν είναι ιδανικό για τα θαμπά μαλλιά που χρειάζονται λάμψη. Ο αέρινος, πλούσιος αφρός του σαμπουάν εμποτίζει την τρίχα με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, αναζωογονώντας τη και χαρίζοντάς της μεταξένια αίσθηση. Ταυτόχρονα, παρέχει βαθύ καθαρισμό και απομακρύνει κάθε ίχνος ρύπων και καταλοίπων, καταπολεμώντας τους παράγοντες που προκαλούν θαμπάδα. Χάρη στον συνδυασμό του Ελαίου Marula με το Έλαιο Καμέλιας, η σύνθεση διαθέτει εξαιρετική περιεκτικότητα τόσο σε Βιταμίνες C και D όσο και σε Ωμέγα-9, ένα φυσικό λιπαρό οξύ, για δράση μακράς διάρκειας. Ένα σαμπουάν εμπλουτισμένο με έλαια, για να χαρίσει υπέροχη, εκθαμβωτική λάμψη στα θαμπά μαλλιά.

L’Huile Rose:  Υπέροχο έλαιο που λειαίνει και θρέφει τα βαμμένα μαλλιά, αναδεικνύοντας το χρώμα τους και χαρίζοντάς τους λάμψη. Εμπλουτισμένο με έναν μοναδικό συνδυασμό εκχυλίσματος Imperial Tea, φλαβονοειδών και εκχυλίσματος λευκού τσαγιού, για να ενισχύσει το βάθος του χρώματος· έλαιο Καμέλιας, που λειαίνει τα μαλλιά χαρίζοντάς τους ακαταμάχητη λάμψη· και έλαιο Marula, που εξασφαλίζει στα μαλλιά μεταξένια αίσθηση χάρη στα ενεργά συστατικά του. Παρέχει στα μαλλιά βαθιά θρέψη με θερμοπροστασία μέχρι και τους 230°C και μακράς διάρκειας προστασία από το φριζάρισμα.


Το διφασικό booster λάμψης με 15% Super Vitamin C

Ένα νέο διφασικό booster λάμψης με 15% Super Vitamin C εμπλουτίζει τη συλλογή Άγριο Τριαντάφυλλο της Κορρές. Ενισχυμένο με 5πλάσια περιεκτικότητα Super Vitamin C σε συνδυασμό με λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο, πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς του Φαρμακείου Κορρές, το νέο αυτό προϊόν υπόσχεται ότι συμβάλλει στην ορατή βελτίωση σε πρώτες ρυτίδες, κηλίδες και θαμπή, κουρασμένη όψη. Το πρώτο προϊόν Άγριο Τριαντάφυλλο κυκλοφόρησε το 1996 και είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη συλλογή ανανεώνεται με νέα συστατικά, νέας γενιάς υφές και νέο ανάλαφρο fresh floral άρωμα.


PURE ACTIVES ELASTIN

Η COLLISTAR υποδέχεται τη νέα χρονιά με μία νέα, πρωτοποριακή προσθήκη στην ήδη επιτυχημένη σειρά PURE ACTIVES. Μετά το υαλουρονικό οξύ, το κολλαγόνο και το γλυκολικό οξύ, το 100% ιταλικό brand επικεντρώθηκε στις ιδιότητες της Ελαστίνης, της πρωτεϊνης στην οποία βασίζονται η ελαστικότητα, ο τόνος και η ανθεκτικότητα του δέρματος και παρουσιάζει τα PURE ACTIVES ELASTIN.

Δύο νέα καινοτόμα προϊόντα, η Ελαστίνη σε σταγόνες και η Ελαστίνη σε «μετάξι-κρέμα», προσφέρουν αντιγηραντική δράση και επαναπύκνωση της επιδερμίδας χάρη σε ένα θαυμάσιο ενεργό συστατικό που προέρχεται από τον Άνηθο και βοηθά τόσο στην παραγωγή Ελαστίνης εσωτερικά όσο και στη διατήρηση της Ελαστίνης που υπάρχει ήδη στο δέρμα.

You may also like