Τα χείλη μας έχουν ανάγκη από lip scrubs

Αλήθεια ή ψέματα; Τα lip scrubs είναι απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος. Εάν απαντήσατε αλήθεια, έχετε δίκιο και βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Εξάλλου, αυτό που πάντα θα θέλουμε είναι το πρόσωπό μας λείο, όμορφο και απαλό. Γιατί λοιπόν να αφήνουμε τα χείλη μας έξω από την εξίσωση;

Ένα εξαιρετικό scrub για τα χείλη μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή των σκασμένων χείλη και να προετοιμάσει τα χείλη σας για μια καλύτερη και μεγαλύτερης διάρκειας εφαρμογή του κραγιόν. Αν ρωτήσετε ποια είναι τα δύο προϊόντα που βρίσκονται πάντα στη τσάντα μου, θα σας απαντούσα εύκολα και γρήγορα η κρέμα χεριών μου και το lip balm μου. Αρκεί όμως ένα lip balm για να έχουμε πάντα μαλακά χείλη; Δυστυχώς όχι. Και εκεί μπαίνει το lip scrub. Τα προϊόντα εκεί έξω πολλά αλλά εμείς σας προτείνουμε τα καλύτερα.

1. Δημιουργήστε τον απόλυτο καμβά για χείλη για φίλημα με το Max Factor Miracle Prep Lip Scrub! Η εξαιρετικά θρεπτική σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με καρύδα και βιταμίνη Ε, για απαλά χείλη. Extra Tip: Εξασφαλίστε ότι το κραγιόν σας θα εφαρμοστεί απαλά στα χείλη σας κάθε φορά, κάνοντας scrub με το Miracle Prep Lip Scrub.

2. Aπαλό για την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών, το Lip Exfoliator είναι ένα scrub με βάση τη ζάχαρη που βελτιώνει την ξηρότητα, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και αναδεικνύει μια φρέσκια και περιποιημένη επιδερμίδα στα χείλη. Τα χείλη αποκτούν πιο λεία και απαλή υφή και προετοιμάζονται για την εφαρμογή του χρώματος.

3. Μοιράστε φιλιά! Αποκτήστε τέλεια, απαλά χείλη με τα M∙A∙C Lip Scrubtious στην απόχρωση Sweet Vanilla. Αυτό το προϊόν απολέπισης με βάση τη ζάχαρη απομακρύνει το ξηρό δέρμα, χάρη στην ενισχυμένη του φόρμουλα που παρέχει ενυδάτωση και θρέψη αφήνοντας τα χείλη απαλά και έτοιμα για φίλημα. Διατίθεται σε πέντε γεύσεις: Candied Nectar, Fruit of Passion, Summer Berry, Sweet Brown Sugar και Sweet Vanilla.

4. Προετοιμάστε τα χείλη σας για το αγαπημένο σας κραγιόν, με το Lip Scrub Peach Twist για απαλά & ενυδατωμένα χείλη. Εμπλουτισμένο με βούτυρο shea για διαρκή θρέψη και φροντίδα. Δροσερό πεπόνι, γλυκό ροδάκινο ή μυρωδάτο μούρο το Lip Scrub Peach Twist είναι απολαυστικό για τα χείλη.

5. Η απολέπιση που προσφέρω στα χείλη θυμίζει φιλί σε κατάστημα με ζαχαρωτά. Απαλή απολέπιση που αφαιρεί τις στρώσεις ξηρής επιδερμίδας και αφήνει τα χείλη μαλακά και λεία. Η τέλεια φροντίδα πριν φορέσεις κραγιόν ή πριν από το πρώτο φιλί.

You may also like