Τα 5 πιθανά λάθη που κάνουμε βάζοντας ρουζ

Είναι πολλά τα στραβά που μπορούν να γίνουν στην εφαρμογή του ρουζ. Από τη χρήση του λάθος πινέλου μακιγιάζ μέχρι να ξεχάσετε να προετοιμάσετε το δέρμα πριν από την εφαρμογή. Και σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας τα συνηθέστερα και μεγαλύτερα λάθη που πιθανόν να κάνετε κατά την εφαρμογή του ρουζ.

#1 Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το αγαπημένο σας ρουζ, μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε αργότερα πως χρειάζεται να το φρεσκάρετε; Και το κλειδί σ’αυτό είναι η εφαρμογή του makeup. Και αν δεν το χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα στην καθημερινή σας ρουτίνα, τώρα θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Από μόνο του όμως δεν είναι αρκετό, μιας και το primer είναι απαραίτητο για να βεβαιωθείτε πως όλα θα μείνουν στην θέση τους αναλλοίωτα για ώρες.

#2 Εάν εμμένετε στα compact ρουζ, τότε έχετε χάσει επεισόδια. Τα λιπαρά ρουζ, είναι πολύ πιο διασκεδαστικά και εφαρμόζονται πολύ ευκολότερα χαρίζοντάς σας το πιο φυσικό και αναψοκοκκινισμένο αποτέλεσμα που έχετε δει ποτέ. Επιπλέον, τα περισσότερα από αυτά, μπορούν να εφαρμοστούν εξίσου άνετα και στα μάτια αλλά και στα χείλη σας.

#3 Όταν πρόκειται να εφαρμόσετε ρουζ, θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως χρησιμοποιείτε το σωστό πινέλο. Η χρήση του λάθος πινέλου, μπορεί να παρασύρει τα προϊόντα της βάσης σας, ή απλώς να εφαρμόσει το προϊόν σε μεγαλύτερη έκταση από αυτήν που πρέπει. Πρέπει να είναι φουντωτό αλλά όχι πολύ μεγάλο.

#4 Εάν σχεδιάζετε να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες ή είστε λάτρεις των selfies, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εφαρμόσετε λίγο περισσότερο ρουζ απ’ότι κανονικά. Φυσικά δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να τονιστούν τα χαρακτηριστικά σας και να δώσει διάσταση στο πρόσωπό σας.

#5 Εάν εφαρμόζετε υγρό makeup και ρουζ σε μορφή σκόνης, είναι πολύ πιθανό να παραλείπετε ένα πολύ βασικό βήμα, το οποίο είναι το φιξάρισμα. Εάν δεν εφαρμόσετε πούδρα ώστε να σταθεροποιήσετε τα υγρά προϊόντα, ό,τι και αν βάλετε από πάνω, έχει περιορισμένη διάρκεια αντοχής. Επιπλέον, θα διαπιστώσετε πως η ανάμειξη και τα σβησίματα των χρωμάτων θα γίνουν πολύ ευκολότερα.

You may also like