Τα 5 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχουν όλες οι γυναίκες

Μπουκαλάκια, κουτάκια, κρέμες και serums, για τα μάτια, τα χείλη, το πόδι της χήνας, και την παραμικρή πτύχωση που κάνει το δέρμα μας. Η ενυδάτωση και η σωστή περιποίηση της  επιδερμίδας μας, δεν μπορεί να χωρέσει σε κανένα fashionweek.  Γιατί οφείλει να είναι κομμένη και ραμμένη στις δικές μας ανάγκες. Σταματήστε να προσπαθείτε να χωρέσετε ένα ακόμα στυλό λάμψης στο νεσεσέρ σας, όταν αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία, είναι μια επίσκεψη στο δερματολόγο σας. Τα σωστά προϊόντα για την δική σας επιδερμίδα, δεν μπορούν να αντικατασταθούν από κανένα καινούργιο trend, και αυτό οφείλουν να κάνουν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πολύ συχνά, η ερώτηση που δέχομαι, είναι ποια προϊόντα χρησιμοποιώ στη δική μου beauty routine. Και η απάντηση που δίνω, είναι πως το θέμα δεν είναι τι χρησιμοποιώ εγώ, αλλά τι πρέπει να χρησιμοποιήσεις εσύ. Και συνεχίζω με τις Top5 κατηγορίες προϊόντων, που πρέπει να έχουμε πάντα όλες μας. Τονίζοντας στο σημείο αυτό, πως τα προϊόντα περιποίησης μεγαλώνουν μαζί μας, και οφείλουν να αλλάζουν όσο περνάνε τα χρόνια, προκειμένου να καλύπτουν πάντα τις ανάγκες μας. Κανένα προϊόν δεν μπορεί να λειτουργεί το ίδιο σωστά στα 25 και στα 40.

 #1 Καθαριστικό προσώπου

Όσο λιγότερα υπόσχεται ότι κάνει, σαν προϊόν, τόσο καλύτερο είναι. Και αν κάτι τέτοιο σας ακούγεται υποκριτικό, τότε θα σας πω, να μην έχετε καμία εμπιστοσύνη στα προϊόντα που υπόσχονται τέσσερις και παραπάνω δράσεις, ταυτόχρονα. Επιλέξτε κάποιο που θα αφαιρέσει το μακιγιάζ και τους ρύπους από το πρόσωπό σας και θα το αφήσει στεγνό και ξηρό. Έτσι θα μπορέσει να απορροφήσει ευκολότερα τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν.

Πίνουμε νερό στο όνομα του Bioderma Sensibio H2O εδώ και χρόνια, και δύσκολα θα ξεκολλήσουμε.

#2 Απολέπιση τώρα

Καταρχάς να ξεκινήσουμε, με το ότι η χρήση του scrub οφείλει να γίνεται μέχρι δύο φορές την εβδομάδα, και αυτό σε λιπαρά δέρματα. Στα ξηρά και αφυδατωμένα η μία φορά, είναι αρκετή. Και ναι, ξέρουμε πόσο τέλεια αισθάνεστε μετά από την εφαρμογή του, με ένα δέρμα απαλό, που λάμπει. Αλλά μην το παρακάνετε.

 #3 Ορός για τις ανάγκες σας

Πάρτε το χρόνο σας, και σκεφτείτε τι είναι αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη το πρόσωπό σας. Ενυδάτωση; Αντιγήρανση; Εξισορρόπηση της λιπαρότητας; Δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση σ’αυτό. Ο στοχευμένος ορός, είναι το μικρό μυστικό, που οφείλει να έχει η κάθε γυναίκα κρυμμένο μέσα στη τσάντα της, προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες της ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 #4 Η ενυδάτωση είναι σοβαρή υπόθεση

Καταρρίπτοντας μύθους, όπως ότι η περισσότερη ποσότητα κρέμας σημαίνει καλύτερη περιποίηση, ή το ότι οι κρέμες νύχτας είναι βαριές, έχω να απαντήσω το εξής. Η σωστή κρέμα για την καθεμιά, βρίσκεται βάσει όχι μόνο του δέρματός της, αλλά και του τρόπου ζωής της, και του χρόνου που διαθέτει για να περιποιηθεί τον εαυτό της. Οι εργαζόμενες μητέρες καταλαβαίνουν τι θέλω να πω. Όταν λοιπόν μετά βίας θυμάσαι να βάλεις κρέμα το πρωί, μην αγοράσεις και κρέμα νύχτας. Πεταμένα λεφτά.

#Sun is up

Η αντηλιακή προστασία κρίνεται ε-πι-τα-κτι-κή καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου. Και επειδή καμιά μας και ποτέ δεν κατάφερε να εφαρμόσει τρία και τέσσερα προϊόντα, προκειμένου να βγει από το σπίτι κατάλληλα προστατευμένη απέναντι στις υπεριώδεις ακτινοβολίες, οι κρέμες με χρωστικές, εξασφαλίζουν χρόνο, περιποίηση και προστασία. Ένας δείχτης προστασίας 15-20 SPF, θεωρείται ικανοποιητικός για μια βόλτα στη πόλη, αλλά όχι και για την παραλία, όπου και χρειαζόμαστε μεγαλύτερη και ασφαλέστερη προστασία.

You may also like