Τα 5 συχνότερα λάθη στην εφαρμογή του ρουζ

Όταν πρόκειται για την εφαρμογή του μακιγιάζ μας, η υπόθεση του ρουζ, ανεξάρτητα από ό,τι πιθανόν νομίζετε, είναι άκρως σημαντική. Σίγουρα δεν είναι τόσο δύσκολη όσο το eyeliner ή ένα περίτεχνο και έντονο smokey, ωστόσο έχει και αυτό την τεχνική του. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας μακιγιάζ για να μάθετε αυτήν την τεχνική. Θέλετε να μάθετε πώς να εφαρμόζετε το ρουζ με το σωστό τρόπο; Ξεκινήστε καλύτερα με όσα πρέπει να αποφύγετε.

#1 Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ, στα ζυγωματικά σας, ρουζ σε μορφή σκόνης, μόνο και μόνο για να χρειαστεί να ξαναβάλετε μέσα σε λίγες ώρες; Πριν βιαστείτε να κατηγορήσετε την επιδερμίδα σας, θα σας πούμε ότι φταίει η έλλειψη του primer. Εάν έπρεπε να επιλέξουμε μόνο μια από τις τόσες χρησιμότητες του συγκεκριμένου προϊόντος, αυτή θα ήταν ότι κάνει το μακιγιάζ μας να παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

 #2 Εάν χρησιμοποιείτε μόνο compact ρουζ σε μορφή σκόνης, τότε μετά λύπης μας, σας ενημερώνουμε πως με αυτόν τον τρόπο, χάνετε όλη τη διασκέδαση. Από τα cushion μέχρι τα κρεμώδη, υπάρχουν πολλά προϊόντα εκεί που μπορούν να φανούν εξίσου εύκολα στη χρήση τους και θα γλιτώσουν και χώρο στο νεσεσέρ σας. Μην ξεχνάτε, είμαστε στην εποχή του #multiusing.

 #3 Θέλετε φυσικό αποτέλεσμα; Χαμογελάστε και εφαρμόστε το ρουζ στα μήλα των ζυγωματικών σας. Με τον τρόπο αυτό, θα προσδώσετε στην επιδερμίδα σας υγιή εμφάνιση. Μην ξεχάσετε να εφαρμόζετε με ανοδικές κινήσεις προς τους κροτάφους σας, διαφορετικά το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου κολακευτικό.

 #4 Όταν εφαρμόζετε ρουζ, θα πρέπει πάντα να βεβαιώνεστε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό πινέλο. Χρησιμοποιώντας το σωστό πινέλο, η εφαρμογή θα γίνει ευκολότερα και το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό. Δηλαδή την σωστή ανάμειξη του προϊόντος με το υπόλοιπο μακιγιάζ του προσώπου σας. Συνιστούμε να επιλέξετε ένα κωνικό αλλά μαλακό πινέλο, ώστε να αγκαλιάζει το μάγουλό σας και να κάνει τη διαδικασία εύκολη.

 #5 Αν σχεδιάζετε να βγάλετε φωτογραφίες ή θέλετε να τραβήξετε λίγες selfies, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εφαρμόσετε λίγο περισσότερο ρουζ από ότι συνήθως. Η εφαρμογή λίγο περισσότερου προϊόντος θα σας βοηθήσει όχι μόνο να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εξισορρόπηση του φωτός στις φωτογραφίες.

You may also like