Τα 6 υγρά eyeliners που θα σας διευκολύνουν την ζωή

Τι συνδέει την Audrey Heburn, την Adele, την Amy Winehouse, την Κλεοπάτρα και την Dita Von Teese; Το υγρό eyeliner. Φυσικά, οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά το μυτερό και καθαρό eyeliner, θα είναι πάντα must. Τα καλύτερα υγρά eyeliners σας δίνουν μια πληθώρα επιλογών: μπορεί να είναι απλά κομψό, απίστευτα λαμπερό ή ακόμα και έντονο  a la rock’n’roll, ανάλογα με την τοποθέτηση. Μια μικρή γραμμή είναι κομψή, μια παχύτερη, μπορεί να υποδηλώνει κάποια τοποθέτηση στα standards, ενώ μια τολμηρά χοντρή, μπορεί να μας γυρνάει στις punk εποχές.

Έχουν βγει αρκετά ανέκδοτα σχετικά με το υγρό eyeliner, ότι μπορεί να μυρίσει τον φόβο σας, και υπάρχει ένα στοιχείο αλήθειας σε αυτό. Είναι αξιοσημείωτα δύσκολο να εφαρμοστεί, η έντονη χρωστική ουσία και η ρευστότητα του υγρού eyeliner μπορεί να κάνει τη διαδικασία, απίστευτα δύσκολη. Ευτυχώς, οι εταιρείες, έδειξαν κατανόηση σε αυτό μας το μαρτύριο, δημιουργώντας φόρμουλες που βελτίωσαν κατά πολύ την εφαρμογή του.  Υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να επιλέξετε, ανάλογα με τις δυνατότητές σας. Αν προτιμάτε την κλασική επιλογή με μελάνι και πινέλο, θα είστε ευτυχείς να μάθετε ότι όλα τα παρακάτω, στεγνώνουν γρήγορα για να αποφευχθεί τυχόν μουτζούρωμα.

1. To Long-Wear Gel Eyeliner απόχρωση Black Ink είναι ένα μακράς διάρκειας eyeliner σε μορφή τζελ, αδιάβροχο και σταθερό.

2. Εξοπλιστείτε και βάλτε τη δική σας επαγγελματική πινελιά σε κάθε look, με το Pro Angled Eyeliner Brush της NYX Professional Makeup – ένα πρωτοποριακό πινέλο για το eyeliner, με γωνιώδη λαβή για απόλυτο έλεγχο και μέγιστη ακρίβεια. Κατασκευασμένο από συνθετικές τρίχες.

3. Το νέο Armani Eyes to Kill Lacquered Eyeliner, τα έχει όλα! Είναι ένα eyeliner υψηλής ακρίβειας με έντονο χρώμα και διάρκεια 12 ώρες με ματ φινίρισμα. Αυτό το νέο “έργο τέχνης” εγγυάται μια καθαρή, ακριβής, άψογη και απαλή γραμμή. Αξεπέραστο αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Η ειδική φόρμουλα με βάση το νερό συνδυάζει απαλότητα και προσφέρει άνεση στην εφαρμογή.

4. 1 μολύβι με 2 άκρες. Απεριόριστες επιλογές για graphic eyes. Μαύρο eyeliner, με αίσθηση μαρκαδόρου, με μοναδική στρογγυλή άκρη, δημιουργεί ίσια γραμμή, κάθε φορά. Μηχανικό μολύβι, με έντονο χρώμα για ακρίβεια ή για σβήσιμο. Εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας. Αδιάβροχο. Ανθεκτικό στον ιδρώτα. Δεν μουτζουρώνει.

5. Το eyeliner Curvitude Eyeliner αγκαλιάζει την καμπύλη του κάθε ματιού για να προσφέρει ένα όμορφο βλέμμα.

6. Εξαιρετικά λεία σύνθεση, το gel Fluidline της MAC, παρέχει την ακρίβεια ενός υγρού liner με πιο μεταξωτό, πιο απαλό αποτέλεσμα. Γίνετε αλάνθαστοι με ένα πινέλο εύκολο στο βούτηγμα και το πέρασμα. Μεγάλη διάρκεια. Το Fluidline στην απόχρωση Blacktrack δεν μουτζουρώνει.

You may also like