Τα A- list προϊόντα που αγάπησα αυτό το καλοκαίρι

Κάποιοι είμαστε ακόμα σε διακοπές, οι περισσότεροι έχουν γυρίσει, αλλά  ο ήλιος παραμένει καυτός και οι ώρες στην παραλία –ειδικά το σαββατοκύριακο- ατελείωτες! Παρά την κατάλληλη προετοιμασία για να απολαμβάνουμε αυτές τις ώρες χωρίς εγκαύματα και ξηρασία του δέρματος, δεν αρκεί για να είμαστε απόλυτα προστατευμένες… Το αντιλαμβανόμαστε όταν επιστρέφουμε στο δωμάτιο και αισθανόμαστε πως το δέρμα μας τραβάει παντού και χρειαζόμαστε full extra ενυδάτωση!!  Ένας συνδυασμός για το απόλυτο cocktail ενυδάτωσης των φετινών μου διακοπών είναι τα παρακάτω αγαπημένα μου προϊόντα που με κάνουν να νιώθω φρέσκια ξανά μετά από ένα κρύο ντους.

Στόχος; η απόλυτη ενυδάτωση

Η απέραντη τελειότητα στα προϊόντα του Dior σου δημιουργούν ιεροτελεστίες ομορφιάς που περνάνε από μητέρα σε κόρη και δεν ξεχνιούνται εύκολα. Ένα από αυτά είναι το Dreamskin Care & Perfect . Στη σύνθεση του περιέχει βούτυρο shea, πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες που τρέφει και απαλύνει το δέρμα καθώς και αντιοξειδωτική βιταμίνη Β3. Τα αποτελέσματα είναι ορατά με γυμνό μάτι αφού δείχνει υπέροχα φρέσκο και φωτεινό..

Το πολυτελές ελιξίριο με 24Κ χρυσό είναι φυσικά το 8- Flower Golden Nectar αιθέριο έλαιο της Darphin. Περιέχει, ένα μείγμα 8 λουλουδιών από όλο τον κόσμο, όπως γιασεμί, πατσουλί, νερολί, τριαντάφυλλο, λεβάντα, ylangylang, το οποίο αναμειγνύεται με νιφάδες χρυσού για να χαρίσει την πιο υγιή, νεανική και λαμπερή όψη της επιδερμίδας. Με σύνθεση έλαιο από Ιπποφαές, πλούσιο σε ωμέγα 3, 6 λιπαρά οξέα για βαθιά θρέψη. Με καθημερινή εφαρμογή που «τρυπώνει» ανάμεσα στο serum και την κρέμα ημέρας, ενυδατώνει μειώνοντας την εμφάνιση γραμμών ξηρότητας, προσφέροντας μοναδική λάμψη. (περισσότερες πληροφορίες εδώ)

Η έντονη ενυδάτωση είναι κάτι που ακούμε συνέχεια αλλά η επιδερμίδα μας πρέπει να θωρακίζεται συνεχώς. Η Skin Life της Lancaster, λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας, στην οποία μπορούμε να βασιζόμαστε. Η κρέμα νύχτας Night Recovery Cream, προσφέρει μέγιστη ενυδάτωση και ανάπλαση. Μιας που το καλοκαίρι αρχίζουμε την μέρα μας με αντηλιακή, την κλείνουμε ερμητικά με την κατάλληλη νυκτός! Η φωτεινή της όψη αποκαλύπτεται το πρωί καθώς θα φαίνεστε σίγουρα ξεκούραστες… (περισσότερες πληροφορίες εδώ)

Check your list! Εσείς έχετε τις κατάλληλες κρέμες μαζί σας στο νεσεσέρ σας;

Photo credits: @belart84 (unsplash)

You may also like