Τα beard oils είναι το best next thing… για εκείνον

Τα 4 έλαια για τα γένια που θα τον κάνουν να σας αγαπήσει λίγο περισσότερο!

Τα έλαια για τα γένια (aka beard oils) διατίθενται στο εμπόριο ως προϊόντα που χρησιμοποιούνται όπως είναι φυσικό … στα γένια. Το αρκετά ενδιαφέρον όμως, είναι πως υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλοί άλλοι τρόποι για να τα χρησιμοποιήσετε. Πολλά beard oils είναι αρκετά ενυδατικά ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν και στα μαλλιά αλλά και το υπόλοιπο σώμα σας, με εξίσου ικανοποιητικά αποτελέσματα, ενώ μερικά μάλιστα μυρίζουν τόσο όμορφα που ίσως θέλετε να παραλείψετε πλήρως το άρωμά σας.

1. Όλοι γνωρίζουμε ότι το συναίσθημα “μόλις βγήκα από το Barber shop” είναι απλά σπουδαίο. Ανακαλύψτε το Softer Τοuch Beard Oil για τα γένια. Θα τους δώσει μια ήπια υφή, ακόμη και όταν δεν έχετε αρκετό χρόνο. Δοκιμασμένο και εγκεκριμένο, αυτό το κομψό, ξηρό έλαιο για τα γένια, τα αφήνει αρκετά μαλακά για να σταματήσουν να σας ενοχλούν! Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως λάδι προ-ξυρίσματος για να αυξήσει την ολίσθηση κατά το ξύρισμα. Δοκιμάστε το και σαν ένα leave-in conditioner στα μαλλιά σας. Τρέφει τη ρίζα με μηδενικά λιπαρά κατάλοιπα.

2. Το λάδι περιποίησης για γένια HOMMER βασίζεται σε μια εξελιγμένη φόρμουλα με φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Το παρθένο λάδι κάνναβης, χωρίς χημική επεξεργασία, πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, διατηρεί στο μέγιστο τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, θρέφει και προστατεύει την τρίχα και το δέρμα. Το έλαιο φραγκόσυκου και το ελαιόλαδο με την αντιοξειδωτική τους δράση μαζί με το έλαιο argan, σφραγίζουν και προστατεύουν την τρίχα. Το έλαιο από αβοκάντο μαζί με την βιταμίνη Ε από το ηλιέλαιο, χαρίζουν μη λιπαρή αλλά πλούσια θρέψη και ενυδάτωση στα γένια και την επιδερμίδα. Βάλτε λίγο προϊόν στη παλάμη σας. Θερμάνετέ το και εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο με μαλακές κινήσεις.

3. Το Gucci Guilty Absolute Beard Oil είναι το απόλυτο λάδι για τα μούσια. Έχει σχεδιαστεί για να μαλακώνει, να εξομαλύνει και να καταπραΰνει τα μαλλιά του προσώπου ενώ παράλληλα θρέφει το δέρμα. Δημιουργημένο με τη χρήση της ίδιας μυρωδιάς όπως το Gucci Guilty Absolute Eau De Parfum, το δέρμα και το χρυσό ξύλο αναμειγνύονται με το φυσικό εκχύλισμα του Cypress Nootka.

4 Το συγκεκριμένο λάδι ενυδάτωσης της Hawkins and Brimble δίνει στα γένια την περιποίηση που αξίζουν. Παρασκευάζεται με λάδι αργκάν και ελιάς που βοηθά να κρατήσετε τα γένια σας απαλά, πλούσια και δυνατά ενώ το shea butter (βούτυρο καριτέ) κρατάει το δέρμα απαλό και ελαστικό. 

Το λάδι αργκάν εισχωρεί στην τρίχα και αποκαθιστά τους καταστρεμμένους θύλακες χωρίς να δημιουργεί λιπαρότητα. Αυτό αφήνει τα γένια υγιή, δυνατά και βοηθά στην υγιή ανάπτυξη τους. Με Βιταμίνη Ε και λάδι αργκάν τα γένια θα είναι καθαρά, ενυδατωμένα και απαλά με λάμψη και θα μυρίζουν υπέροχα. 

You may also like