«Α Quiet Place 2»:Τι γνωρίζουμε για το sequel της ταινίας του John Krasinski

Το «A Quiet Place» ανήκει στις παραγωγές που συζητήθηκαν ιδιαίτερα το 2018. Η ταινία που σκηνοθετήθηκε από τον John Krasinski, που πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύζυγό του, Emily Blunt, αφηγείται την ιστορία μίας οικογένειας που πασχίζει να επιβιώσει σε ένα post-apocalyptic σκηνικό, όπου εχθρικά εξωγήινα όντα έχουν αυξημένη αίσθηση ακοής.

Επειδή ο κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την ταινία, ο Krasinskiήδη από τον Ιανουάριο έσπευσε να ξεκινήσει τη συγγραφή του σεναρίου του sequel. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Θα δούμε περισσότερο αυτήν την οικογένεια να προσπαθεί να επιβιώσει και να βρίσκει ότι δεν είναι μόνοι τους. Και νομίζω ότι πρόκειται να πάρουμε μερικές απαντήσεις για την αρχή του από πού και πώς έγινε όλο αυτό το πράγμα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι θέλουν να το ξέρουν αυτό. Αλλά πιστεύω ότι πρόκειται να δείτε μία άλλη του πλευρά… Περισσότερη ανθρωπότητα που επιβίωσε από αυτό το πράγμα είναι στην επόμενη ιστορία»

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Krasinksi δε θα επανέλθει λόγω της κατάληξής του στην πρώτη ταινία, όμως πολλοί γνώριμοι ηθοποιοί, όπως η Emily Blunt, η Millicent Simmonds κι ο Noah Jupe, θα αναβιώσουν τους δικούς τους ρόλους. Αυτόν που δεν περίμενε κανείς να δει, βέβαια, είναι τον Cillian Murphy. Αν και προς το παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή του ηθοποιού, και μόνο η ύπαρξή του στην παραγωγή θα δώσει πολλά στην ταινία.

Ο Cillian Murphy αυτήν τη στιγμή πρωταγωνιστεί και στην επιτυχημένη σειρά «Peaky Blinders»μαζί με την Helen McCroy, τον Paul Anderson, τον Joe Coleκαι τον Tom Hardy.

Η Χολιγουντιανή παραγωγή έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στον Μάιο του 2020.

You may also like