Τα cleansing oils είναι τα μόνα που χρειάζεστε για σωστό καθαρισμό

Ξυπνάς στις 7 το πρωί. Ετοιμάζεσαι, παίρνεις το λεωφορείο και πηγαίνεις στο γραφείο, όπου και δουλεύεις μπροστά σε έναν υπολογιστή για αρκετές ώρες πέραν της βάρδιάς σου. Ένα ποτό μετά τη δουλειά, είναι απαραίτητο. Γυρνάς το βράδυ στο σπίτι, εξαντλημένη, νυσταγμένη και το δέρμα σου, φωνάζει βοήθεια. Και κάπου εκεί καταλαβαίνεις πως θα χρειαστείς κάτι περισσότερο από ένα απλό μαντηλάκι ντεμακιγιάζ για να νιώσεις και πάλι ο εαυτός σου.

Είμαι λάτρης του διπλού καθαρισμού. Το micellaire μου, απομακρύνει τα «χοντρά» που λένε. Αφήνοντας το δέρμα μου χωρίς μακιγιάζ. Ωστόσο, τα ίχνη του, δεν εξαφανίζονται χωρίς να περάσουμε στο δεύτερο βήμα, που είναι ο καθαρισμός με κάποιο εξειδικευμένο προϊόν. Για να είμαστε σαφείς, ένα απλό remover δεν καθαρίζει. Απομακρύνει την επιφανειακή βρωμιά. Είναι ένα πρώτο, αλλά κρίσιμο βήμα στο τέλος της ημέρας που πρέπει πάντα να ακολουθείται από κάποιο άλλο είδος καθαριστικού. Φυσικά, οι επιλογές είναι ατελείωτες και αυτό που επιλέγετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση του δέρματος και τον τρόπο ζωής σας. Όταν έρχεται το βράδυ λοιπόν, και το μόνο που θέλετε είναι να ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας, αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη είναι από ένα προϊόν το οποίο θα καθαρίσει σωστά και ολοκληρωμένα την επιδερμίδα σας, χωρίς κόπο.

1. Κατά την επαφή με το νερό, το άκρως αποτελεσματικό αυτό λάδι ντεμακιγιάζ μεταμορφώνεται σε ένα πλούσιο, κρεμώδες γαλάκτωμα. Περιεκτικό σε θρεπτικό αμυγδαλέλαιο, καθαρίζει σε βάθος όλους τους τύπους μακιγιάζ και ρύπων από το πρόσωπο και τα μάτια χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Άμεσα απαλλαγμένο από ρύπους, το δέρμα αποκτά έντονη θρέψη και ανακτά τη φυσική βελούδινη ομορφιά του. Αποτελεσματικό και για αδιάβροχο μακιγιάζ.

2. Αυτό το αναζωογονητικό έλαιο καθαρισμού είναι ένα αποτελεσματικό απαλό προϊόν για βαθύ καθαρισμό που αφαιρεί τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Σύμπλεγμα από πλούσιο σε βιταμίνη Ε έλαια άγριου τριαντάφυλλου, πράσινου τσαγιού, αβοκάντο και ελιάς που συνδυάζονται με μια μοναδική νανοτεχνολογία που βοηθά το νερό να διασπάσει την ελαιώδη φάση του καθαριστικού σε μικροσκοπικά σωματίδια, που απομακρύνουν τους επιφανειακούς ρύπους (συμπεριλαμβανομένου του αδιάβροχου μακιγιάζ) γρήγορα και εύκολα. Προσφέρει πολλαπλά και μακροπρόθεσμα αντιγηραντικά αποτελέσματα.

3. Για απόλυτα καθαρό και υγειές δέρμα εφαρμόζετε το πρόγραμμα διπλού καθαρισμού, που  αρχίζει με το Pre Cleanse. Με βάση έλαια Ελιάς, Βερίκοκου και ενισχυμένο με έλαιο από τον καρπό του δέντρου Κίουι διαλύει το σμήγμα, το λιποδιαλυτό μακιγιάζ, την αδιάβροχη μάσκαρα, τα αντηλιακά, τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τα υπολείμματα των προϊόντων που παραμένουν στο δέρμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προσθέστε νερό και μετατρέψτε την υδρόφιλη αυτή φόρμουλα σε γαλάκτωμα που ξεπλένεται εύκολα και απομακρύνει όλους τους ρύπους από την επιδερμίδα, επιτρέποντας την καλύτερη διείσδυση του καθαριστικού  dermalogica, για επαγγελματικά αποτελέσματα. Με εκχύλισμα από Πίτουρο Ρυζιού και έλαιο Βιταμίνης Ε μπορεί να χρησιμοποιηθεί γύρω από την περιοχή των ματιών και να αφαιρέσει την αδιάβροχη μάσκαρα.

4. Καθαριστικό προσώπου με λεπτόρρευστη σύνθεση που απομακρύνει μέχρι και το πιο επίμονο μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε το δύο φορές τη μέρα για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας. Βρέξτε το πρόσωπο, πάρτε μια μικρή ποσότητα του gel στα χέρια σας και αφροποιήστε. Κάντε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα και ξεβγάλετε καλά.

5. Απαλό καθαριστικό που αφαιρεί το μακιγιαζ και αφήνει το δέρμα καθαρό και βελούδινο. Αφαιρεί σε βάθος ρύπους, σμήγμα, μακράς διάρκειας makeup και αδιάβροχη μάσκαρα. Καθαρίζει βαθιά χωρίς να καταστρέφει τον υδροφιλικό μανδύα της επιδερμίδας.

You may also like