Τα Clinique iD φέρνουν την επανάσταση στην ομορφιά

Ο μέσος καταναλωτής του σήμερα είναι σαφώς πολύ περισσότερο ενημερωμένος, και ως εκ τούτου πιο επιλεκτικός παρά ποτέ. Ο καταιγισμός της πληροφορίας που δεχόμαστε καθημερινά μέσω social media και διαδικτύου είναι τεράστιος, με αποτέλεσμα να πρέπει να τσεκάρουμε δυο και τρεις φορές το κάθε προϊόν, προκειμένου να σιγουρευτούμε εάν ανταποκρίνεται στις δικές μας ανάγκες. Και στο κάτω κάτω, ο καθένας μας είναι μοναδικός, και το δέρμα μας επίσης. Γι’αυτό το λόγο η Clinique μας φέρνει τα Clinique iD. Ένα προσαρμοσμένο σύστημα ενυδάτωσης που βασίζεται στις λοσιόν ενυδάτωσης Dramatically Different Moisturizer, και το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο λανσάρισμα της εταιρείας από την εποχή της σειράς Even Better Clinical που εμφανίστηκε το 2010.

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, οι γυναίκες κάνουν online έρευνα πριν αγοράσουν το ο,τιδήποτε και έχουν πρόσβαση σε πολύ περισσότερες πληροφορίες από ό,τι στο παρελθόν. Γι ‘αυτό όταν ξεκινάμε ένα προϊόν, το κάνουμε με προσέγγιση 360 μοιρών. Και ακριβώς αυτή είναι και η δυναμική αυτής της σειράς. Ό,τι απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες.

Η λογική είναι απλή. Καταρχάς, επιλέγετε μία από τις τρεις διαφορετικές βάσεις ενυδάτωσης, ανάμεσα στη μεταξένια lotion, στο gel ρύθμισης λιπαρότητας και στο ανάλαφρο υδάτινο oil free gel. Δεύτερο βήμα είναι η επιλογή ενός από τα πέντε διαφορετικά φυσίγγια ενεργού συμπυκνώματος, το καθένα από τα οποία είναι διαμορφωμένο για να αντιμετωπίσει ένα συγκεκριμένο δερματικό πρόβλημα. Τα φυσίγγια είναι κομψά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στο εσωτερικό των βάσεων και μαζί αντλούν μια ακριβή δόση προϊόντος που είναι 90% βάση ενυδάτωσης και 10% ενεργό συμπύκνωμα.

Άσπρο για ανομοιόμορφο τόνο: Περιλαμβάνει ρίζα Ιαπωνικής Angelica και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και φωτίζει την επιδερμίδα.

Πράσινο για ερεθισμούς: Περιλαμβάνει Lactobacillus προβιοτικό παράγοντα. Καταπραΰνει και δίνει ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα.

Πορτοκαλί ενάντια στην κούραση: Περιλαμβάνει ταυρίνη. Αναζωογονεί και επαναφέρει την λάμψη στην επιδερμίδα.

Μπλε για τους πόρους και την ανομοιόμορφη υφή: Περιλαμβάνει οξέα φρούτων. Μειώνει την εμφάνιση των πόρων και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.

Μωβ ενάντια στις γραμμές και τις ρυτίδες: Περιλαμβάνει πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Απαλύνει τις ρυτίδες και «γεμίζει» τις γραμμές.

You may also like