Τα Everyday Girls επιστρέφουν στο MTV για 4η σαιζόν!

Και ναι, τα κορίτσια επέστρεψαν! Έπειτα από ένα χορταστικό καλοκαίρι, όπου έκαναν διακοπές μαζί, τα Everyday Girls είναι πίσω. Το concept της εκπομπής παραμένει ίδιο γιατί πολύ απλά έφερε την εκπομπή σε κάθε παρέα! Μυρτώ και Μαριάνθη μας παρουσιάζουν ήρωες της πόλης, φέτος και κορίτσια, που κάνουν κάτι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό και δίνουν όλη τους την ενέργεια και το πάθος. Στην πρώτη τους εκπομπή λοιπόν, έχουν ετοιμάσει μεγάλα πράγματα! Μόδα και καράβια. Περίεργος συνδυασμός. Δαντέλες και surf. Πώς συνδυάζονται αυτά; Εύκολα!

IMG_1849Η Μυρτώ Κάζη συναντά σε μια σπάνια συνέντευξη την Ελίνα Κορδαλή (a.k.a. Madame Shoushou) στο ατελιέ της στο Χαλάνδρι. Το κορίτσι που έχει ξετρελάνει όλα τα άλλα κορίτσια αλλά και τα social media με την boho αισθητική της, κάθεται απέναντί της σε μια μαξιλάρα, βγάζει τα παπούτσια της και εξηγεί στα απανταχού Everyday Girls γιατί η Σουσουράδα είναι το νέο viral. Τι μανία μας έχει πιάσει με τους φιόγκους; Γιατί η δαντέλα μας χαλαρώνει και μας κάνει να θέλουμε να ερωτευτούμε; Πώς μπορεί μια κοριτσοπαρέα να είναι ενωμένη και να δημιουργεί μόδα, trends και στυλ;

 

IMG_1954Η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, πάλι, τραγουδά με επιτυχία Πορτοκάλογλου “Τα καράβια μου καίω” και ετοιμάζεται για βουτιές. Ο Νικόλας Ροφός (με απολύτως θαλασσινό επώνυμο) έχει διπλή σχέση με τη θάλασσα. Είναι Β’ Μηχανικός σε εμπορικά πλοία και επομένως ταξιδεύει περίπου 9 μήνες τον χρόνο και τους άλλους 3 παίρνει το αεροπλάνο και τη σανίδα του surf του και “μετακομίζει” στην Κόστα Ρίκα σε ένα από τα διασημότερα surf camps του πλανήτη. Όπως καταλαβαίνετε το πρώτο επεισόδιο των Everyday Girls έχει πολλή μόδα, πολλή θάλασσα και πολύ κέφι!

Δευτέρα 2/9/2013 @ 20.30

You may also like