Τα Everyday Girls @MTV σε νέες περιπέτειες

H Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη και η Μυρτώ Κάζη, την Δευτέρα 18 Μαρτίου, μας παρουσιάζουν δύο ακόμα “ήρωες της Αθήνας”, δύο αγόρια που με τη δουλειά τους, διαπρέπουν στη δύσκολη πραγματικότητα του 2013 και αποτελούν έμπνευση για τους υπολοίπους. Άγνωστοι ήρωες της πόλης που μας κάνουν να πιστεύουμε πως η νέα γενιά όχι μόνο θέλει αλλά και μπορεί να αλλάξει τα πράγματα.
EDG_Marianthi_DimosthenousΗ Μαριάνθη, συναντά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, τον Στέφανο Δημοσθένους. Ο Στέφανος, είναι πρωταθλητής στον στίβο και τραγουδιστής. Μαζί μιλούν για τις ομοιότητες των δύο χώρων, τα όνειρα και τις δυσκολίες του κάθε “αθλήματος”.

 

 
EDG_MYRTO_NTOTSIKASΗ Μυρτώ πάλι, ανοίγει μια fashion συζήτηση με τον Νάσο Ντότσικα, σχεδιαστή μόδας και νικητή του βραβείου Best Trend Setter by MTV στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, και με φόντο την Διονυσίου Αρεοπαγίτου και την Ακρόπολη, μιλούν για άνοιξη/καλοκαίρι 2013, fashion trends, αγαπημένα χρώματα και υφάσματα για το καλοκαίρι που έρχεται και δίνουν απλές συμβουλές μόδας για κάθε κοπέλα.
Ακόμα στην ίδια εκπομπή θα απολαύσετε τους «2Cellos». Πρόκειται για δύο νέα αγόρια από την Κροατία που με το τσέλο τους διασκευάζουν από Rihanna μέχρι Michael Jackson και αποτελούν το απόλυτο φαινόμενο στη μουσική σκηνή. Μαζί θα δούμε απόσπασμα από τις συναυλίες τους σε στάδια και μουσικές σκηνές με χιλιάδες fans.

Τέλος, η Blake Lively, η πανέμορφη πρωταγωνίστρια του Gossip Girl σε backstage πλάνα από την πιο πρόσφατη φωτογράφισή της με φόντο τα κύματα της Χαβάης και παρτενέρ τον καλύτερο σέρφερ του πλανήτη!

Everyday Girls@MTV

-Δευτέρα 18 Μαρτίου @ 20.30

– Σάββατο 23/[email protected]( Επανάληψη)

You may also like