Τα fix sprays έχουν μία θέση στο boudoir μας

Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να δημιουργείτε το τέλειο μακιγιάζ, επιβεβαιώνοντας ότι φαίνεται αψεγάδιαστο στον καθρέφτη σας, μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε κάποιες ώρες αργότερα, μέσα στην ημέρα, πως έχει αρχίσει να καταρρέει; Σας νιώθουμε. Και εμείς και τα σπρέι φιξαρίσματος.

Αυτό το θαυματουργό προϊόν ομορφιάς είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους επαγγελματίες του χώρου εδώ και χρόνια. Τώρα ευτυχώς γίνεται ευρέως διαθέσιμο και έρχεται σε μορφή spray ή mist. Θεωρήστε το σαν τη λακ για τα μαλλιά. Κρατάει όλο σας το μακιγιάζ στη θέση του. Όταν πρέπει να αντέξει λοιπόν, κάτω από αντίξοες συνθήκες όπως πολλές ώρες ή υψηλές θερμοκρασίες, αυτό το μαγικό υγρό, είναι ο απόλυτος σύμμαχος.

Ας υποθέσουμε ότι η μέρα σας ξεκινάει με μια «παστωμένη» μετακίνηση στα ΜΜΜ προς την εργασία σας, ακολουθούμενη από μια εξαιρετικά αγχωτική παρουσίαση, και είναι ακόμα μεσημέρι. Μαζί με εσάς, ταλαιπωρείται και το δέρμα σας αλλά και το μακιγιάζ σας. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα αυτής της κατηγορίας, περιέχουν δραστικά συστατικά όπως ο ξυλάνθρακας έτσι ώστε να απορροφούν την περιττή λιπαρότητα, αλλά και αγγούρι και πράσινο τσάι που καταπραΰνει και τονώνει την επιδερμίδα.  Για το λόγο αυτό, τα σπρέι φιξαρίσματος μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε και ενδιάμεσα στην ημέρα, όταν νιώθετε το δέρμα σας διψασμένο. Κάποια άλλα ωστόσο, είναι ακόμα πιο εξελιγμένα, και προστατεύουν και από τις ακτίνες UV, έχοντας στην σύστασή τους και SPF.

1.Πείτε αντίο στο μακιγιάζ που μουτζουρώνει στο τέλος της μέρας. Η Urban Decay βρήκε τη λύση σε αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα. Το σπρέι σταθεροποίησης All Nighter διαχέεται πάνω από το μακιγιάζ χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, και χαρίζει άψογη επιδερμίδα για 16 ώρες, χωρίς να τρέχει, να απλώνεται, να σπάει ή να φεύγει στις πτυχές του προσώπου. Το αποτέλεσμα; Επιδερμίδα ορατά πιο λεία και άψογο μακιγιάζ, μέχρι το τέλος της βραδιάς!

2.Το Lock-it Makeup Setting Mist της Kat Von D είναι ένα σπρέι σταθεροποίησης του μακιγιάζ εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας. Χρησιμοποιήστε το για να εξασφαλίσετε ανάλαφρη σταθεροποίηση του μακιγιάζ σας. Η σύνθεση του σπρέι αφήνει ένα διακριτικό άρωμα αγγουριού που διατηρεί την επιδερμίδα δροσερή όλη την ημέρα.

3. Το Peach Mist Setting Spray από την Too Faced είναι ένα σπρέι σταθεροποίησης εμπλουτισμένο με δροσιστικό ροδάκινο και κρέμα γλυκού σύκου, που σταθεροποιεί το μακιγιάζ χάρη στην αποκλειστική σύνθεση Comfort Matte και ρυθμίζει την περίσσεια σμήγματος, χαρίζοντας μοναδικό αποτέλεσμα και αιθέριο κράτημα που παραμένει άνετο όλη την ημέρα.

4. Το Prep + Prime Fix+ της MAC, είναι ένα ελαφρύ mist νερού γεμάτο βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, εμποτισμένο με ένα μείγμα από πράσινο τσάι, χαμομήλι και αγγούρι που καταπραΰνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Δίνει ένα άμεσο κύμα ενυδάτωσης ενώ παρέχει μια απαλή λάμψη που ανανεώνει και ολοκληρώνει το μακιγιάζ.

5. Tα Makeup Setting Sprays της NYX Professional Makeup έχουν ανάλαφρη και άνετη αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και εξασφαλίζουν ότι το μακιγιάζ σας παραμένει σταθερό. Διαθέσιμα σε δύο συνθέσεις, για Ματ Φινίρισμα Χωρίς Γυαλάδα και για Δροσερή Λάμψη Φρεσκάδας.

You may also like