Τα Grown Alchemist μας κέρδισαν με την πρώτη ματιά

Και δεν ήταν μόνο το design και packaging των προϊόντων που μας εντυπωσιάσαν…

To brand Grown Alchemist έχει δομηθεί πάνω στην, εις βάθος, κατανόηση του τρόπου που λειτουργεί η επιδερμίδα. Υγεία = σωστή λειτουργία = νεότητα. Ιδρύθηκε από τους αδερφούς Keston και Jeremy Muijs, οι οποίοι έχουν πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη προϊοντικών συνθέσεων. Η μάρκα Grown Alchemist οδηγεί τις αλλαγές σε μια νέα εποχή, βιολογικά προηγμένων προϊόντων διατροφο-κοσμετολογίας (nutricosmetics), προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας (προσώπου και σώματος) και προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Τα προϊόντα Grown Alchemist, λειτουργούν σε συνεργασία και συγχρονισμό με την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας τις λειτουργίες της, αποτοξινώνοντάς την και στη συνέχεια ενεργοποιώντας ξανά τη λειτουργικότητά της, χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα φυσικά συστατικά, τα οποία «επικοινωνούν» με τα κύτταρα, όπως τα Νευροπεπτίδια, Τετραπεπτίδια, οι Τοκοτριενόλες καθώς και προηγμένα υγροσκοπικά δραστικά συστατικά.

BIOLOGICAL  BEAUTY

Γιατί είναι σημαντικό κάτι τέτοιο; Όλα καταλήγουν στη βιολογία. Το ανθρώπινο σώμα εναντιώνεται σε οτιδήποτε αναγνωρίζεται ως ξένο ή τοξικό. Η αντίδραση αυτή προκαλεί ελεύθερες ρίζες, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη διαδικασία γήρανσης. Πολλά από τα συνθετικά συστατικά, τα οποία υπόσχονται μείωση των σημαδιών γήρανσης, στην πραγματικότητα μπορεί να  κάνουν περισσότερο κακό, παρά καλό. Τα ενεργά συστατικά στα προϊόντα Grown Alchemist έχουν φυσική προέλευση και συνεπώς είναι απολύτως συμβατά με την ανθρώπινη βιολογία.

Η εταιρία Grown Alchemist είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την ομάδα της από επιστήμονες που εξειδικεύονται στην κοσμετολογία, μια ομάδα που επιδιώκει διακαώς τη δημιουργία εξαιρετικά προηγμένων προϊόντων, των οποίων η αποτελεσματικότητα συμβάλλει στην εξέλιξη της ομορφιάς, μεταμορφώνοντας την υφή και την εμφάνιση της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν την υγεία του οργανισμού.

Πίσω από το ήθος και τη φιλοσοφία του brand υπάρχει η δημιουργία φυσικών προϊόντων που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δεν δοκιμάζονται σε ζώα και είναι διαπιστευμένα με ACO [Australian Certified Organic -Πιστοποίηση Οργανικών προϊόντων Αυστραλίας] και SCA [SAFE Cosmetics Australia – Ασφαλή προϊόντα Αυστραλίας]. Εν συντομία, η μάρκα  Grown Alchemist έχει κατανοήσει την σημασία της χρήσης ενεργών, φυσικών συστατικών στην περιποίηση της επιδερμίδας, ώστε να ενεργοποιούνται οι βιολογικές λειτουργίες που υποστηρίζουν την υγιή επιδερμίδα. Ως brand, η Grown Alchemist δημιουργεί συνθέσεις προϊόντων περιποίησης, που υπηρετούν τους καταναλωτές της λειτουργικά αλλά ΚΑΙ ηθικά, συνδυάζοντας άριστης ποιότητας, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και δημιουργούν μια πολυτελή εμπειρία. Αυτός είναι ο πυρήνας της ταυτότητας της μάρκας.

Ένα κορυφαίο brand ΚΑΘΑΡΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. Προσθέτοντας τη φιλοσοφία της μάρκας στην παγκόσμια τάση, που υπάρχει αυτή τη στιγμή, για αναζήτηση μη βλαβερών, οργανικών συστατικών, καταλαβαίνουμε πως η Grown Alchemist ξεχωρίζει, απευθυνόμενη στον καταναλωτή που γνωρίζει και αναζητά την ευεξία, την ομορφιά εκ των έσω.

από το ήθος και τη φιλοσοφία του brand υπάρχει η δημιουργία φυσικών προϊόντων που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δεν δοκιμάζονται σε ζώα και είναι διαπιστευμένα με ACO [Australian Certified Organic -Πιστοποίηση Οργανικών προϊόντων Αυστραλίας] και SCA [SAFE Cosmetics Australia – Ασφαλή προϊόντα Αυστραλίας]. Εν συντομία, η μάρκα  Grown Alchemist έχει κατανοήσει την σημασία της χρήσης ενεργών, φυσικών συστατικών στην περιποίηση της επιδερμίδας, ώστε να ενεργοποιούνται οι βιολογικές λειτουργίες που υποστηρίζουν την υγιή επιδερμίδα.

Ως brand, η Grown Alchemist δημιουργεί συνθέσεις προϊόντων περιποίησης, που υπηρετούν τους καταναλωτές της λειτουργικά αλλά ΚΑΙ ηθικά, συνδυάζοντας άριστης ποιότητας, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και δημιουργούν μια πολυτελή εμπειρία. Αυτός είναι ο πυρήνας της ταυτότητας της μάρκας. Ένα κορυφαίο brand ΚΑΘΑΡΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. Προσθέτοντας τη φιλοσοφία της μάρκας στην παγκόσμια τάση, που υπάρχει αυτή τη στιγμή, για αναζήτηση μη βλαβερών, οργανικών συστατικών, καταλαβαίνουμε πως η Grown Alchemist ξεχωρίζει, απευθυνόμενη στον καταναλωτή που γνωρίζει και αναζητά την ευεξία, την ομορφιά εκ των έσω.

Σας συμβουλεύω να επισκεφτείτε το corner του Grown Alchemist στο ισόγειο του Attica City Link, όπου μας έγινε η παρουσίαση πριν από λίγες μέρες και πέρα από το βρείτε το επόμενο αγαπημένο σας Beauty item, να απολαύσετε ένα μασάζ χεριών!  Θα με θυμηθείτε…

You may also like