Τα Lip Oils υπόσχονται χείλη για φίλημα

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προϊόντα για τα χείλη που μπορείτε να επιλέξετε, όπως γυαλιστερά, υγρά κραγιόν, βάλσαμα, lip stains, κραγιόν, απολεπιστικά, ακόμη και lip top coats. Αλλά υπάρχει ένα νέο προϊόν για τα χείλη που ίσως δεν γνωρίζετε: τα λάδια χειλιών. Τα λάδια χειλιών, μπορεί να μην είναι τόσο γνωστά όσο μερικά από τα υπόλοιπα, αλλά αυτό θα μπορούσε σύντομα να αλλάξει, δεδομένου ότι όλο και περισσότερα εμπορικά brands, τα προσθέτουν στην σύνθεση των προϊόντων τους.

Εάν είστε οπαδός των ελαίων για το πρόσωπο ή ακόμα και για τα σαμπουάν σας, είναι καιρός να ανακαλύψετε τα έλαια για τα χείλη και να τους δώσετε την ευκαιρία και την προσοχή που τους χρειάζεται. Αυτό που κάνει τα συγκεκριμένα έλαια, το επόμενο αγαπημένο μας συστατικό, είναι ότι βασίζονται φυσικά, στα έλαια. Και έλαια, σημαίνει ενυδάτωση. Το προϊόν που προκύπτει είναι επομένως συσκευασμένο με ενυδατικά συστατικά για να κρατήσει τα χείλη σας απαλά, χωρίς να ξεφλουδίζουν και να ξεραίνονται. Επιπλέον, τα λιπαρά έλαια παράγουν ένα γυαλιστερό φινίρισμα και μια ιδέα χρώματος, αλλά χωρίς την κολλώδη υφή, που οι περισσότερες έχουμε συνδέσει με τα γυαλιστικά των χειλιών.

Δεν είναι βάλσαμα και δεν είναι αρκετά γυαλιστερά, τα λιπαρά έλαια είναι ουσιαστικά ο καρπός της αγάπης των δύο αυτών προϊόντων. Αυτοί οι θρεπτικοί σωτήρες κάνουν και τις δύο εργασίες με το φινίρισμα μιας χρωματιστής γυαλάδας ενώ ταυτόχρονα έχουν τα ενυδατικά οφέλη ενός βάλσαμου.

You may also like