Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Νοεμβρίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-magazine! Τι μου κάνετε; Λογικά κάνετε σχέδια για το σαββατοκύριακο και μέσα σε αυτά είναι και το look που θα επιλέξετε. Ο καιρός αναμένεται λίγο πιο δροσερός και με κατά τόπους συννεφιές και βροχές, αλλά ελπίζω κάποια από τις παρακάτω προτάσεις μου να σας καλύψει!

Set #1: Oversized πουλόβερ για cozy αίσθηση εν κινήσει!

Αν σας αρέσουν τα φαρδιά πουλόβερ – ξέρετε, εκείνα που μοιάζουν λες κι είναι 2 νούμερα μεγαλύτερα, αλλά δίνουν μία αίσθηση λες και ντύθηκες την κουβερτούλα σου! – τότε είναι η ιδανική βάση για το στυλ. Συνδυάστε το με ένα κολάν ή παντελόνι – κατά προτίμηση με χρώμα – κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle boots. Το look ολοκληρώνει άψογα ένα μπουφάν τύπου parka, μία τσάντα tote και ένα μεγάλο δαχτυλίδι για κόσμημα. Επίσης θα μου άρεσε σαν έξτρα πινελιά ένα σκουφάκι με χρώμα.

21 & 22 ΝΟΕ 2015 #1

Set #2: Suede… dreams!

Το suede φέτος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα χειμερινά fashion trends και πλέον το συναντάμε όχι μόνο σε πανωφόρια και παπούτσια, αλλά ακόμη και σε κομμάτια όπως η φούστα που σας βρήκα εδώ. Κι επειδή είναι κομμάτι που έχει κάνει και πριν κάποια χρόνια την εμφάνισή του… αν τυχόν βρείτε εκείνη την «ξεχασμένη» φούστα στη ντουλάπα σας, καιρός να τη βγάλετε στο φως! Συνδυάζεται πολύ όμορφα με ένα πουλόβερ ζιβάγκο στενό και μπότες ιππασίας, δίνοντας μία ιδέα retro στο outfit. Ολοκληρώστε με ένα jacket σε ουδέτερο χρώμα και μία τσάντα ώμου που να έχει κι αυτή μία ιδέα suede. Τέλος, βάλτε χρώμα στο ζιβάγκο σας με ένα statement necklace και φυσικά αν «ψήνεστε», μην ξεχάσετε και την αγαπημένη σας fedora!

21 & 22 ΝΟΕ 2015 #2

Set #3: Briton stripes

Οι «μαρινιέρες», όπως είναι γνωστές αυτές οι μπλούζες, φέτος έχουν κι αυτές την τιμητική τους, σας θυμίζω! Συνδυάστε τη δική σας με τα bootcut jeans σας και ψηλοτάκουνες μπότες. Ολοκληρώστε με το αγαπημένο σας παλτό – κι αν έχετε κανένα όπως αυτό που σας βρήκα εδώ, ακόμα καλύτερα! – και είτε μία τσάντα tote είτε ώμου. Τέλος, μπορείτε να «σπάσετε» λίγο το ριγέ με ένα μενταγιόν που να έχει ένα «τσαχπίνικο» charm – δεν είναι γλύκα αυτό το πατουσάκι; – ενώ μπορείτε να επιλέξετε ένα όμορφο headband για να στολίσετε τα μαλλιά σας.

21 & 22 ΝΟΕ 2015 #3

Τέλος, για το hairstyle σας δοκιμάστε να κάνετε ένα ατημέλητο «σπάσιμο» στα μαλλιά σας (προσοχή, όχι μπούκλες), όπως η δεσποινίς εδώ…

Messy

… ενώ αν τελικά δε θέλετε να φορέσετε κάτι στο κεφάλι (αξεσουάρ ή καπέλο), τότε δοκιμάστε να κάνετε μία πλεξούδα στο πλάι που δίνει την ψευδαίσθηση… ξυρισμένου σκαλπ!

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore

You may also like