Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Απριλίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Ήρθε το σαββατοκύριακο και λογικά θα έχετε κανονίσει κάτι παρά τις απροσδιόριστες διαθέσεις του καιρού κατά τόπους. Μην ανησυχείτε, όμως, εγώ είμαι εδώ για να δώσω όσο μπορώ τα… φώτα μου για τα ρουχαλάκια σας για να εντυπωσιάσετε (και πάλι)!

  Set #1: Φορέστε τα αγαπημένα σας στενά jeans με ένα top φαρδύ επάνω στο σώμα σας και μ’ ένα ζευγάρι μπαλαρίνες με κάποιο «στολίδι», όπως φιόγκο ή τρουκς. Από επάνω συνδυάστε με ένα στενό σακάκι (αν το top είναι και πιο μακρύ από το σακάκι, τέλεια!) και συμπληρώστε με ένα set ξύλινα βραχιόλια και σκουλαρίκια με κρόσσια δημιουργώντας έτσι ένα ανέμελο urban look. Μία μεγάλη τσάντα ώμου τύπου shopper είναι ιδανική για τα προσωπικά σας είδη.

23 & 24 ΑΠΡ 2016 #1

Set #2: Ακόμη κι αν ο καιρός είναι συννεφιασμένος, μη διστάσετε να βάλετε λίγο χρώμα. Φορέστε ένα χρωματιστό παντελόνι, όπως κόκκινο και συνδυάστε το με μία μπλούζα «μαρινιέρα» και ένα boyfriend σακάκι (κατά προτίμηση η μπλούζα να είναι στενή). Τα Stan Smiths σας είναι το απόλυτο φετινό trend, οπότε φορέστε τα άφοβα για ένα street casual look και συμπληρώστε με κρεμαστά σκουλαρίκια και μία tote bag. Σαν… εξτραδάκι φορέστε όταν φανερώσει ο ήλιος το πρόσωπό του και φαρδιά γυαλιά με μία αύρα vintage, αν υπάρχουν!

23 & 24 ΑΠΡ 2016 #2

Set #3: Για τις φίλες που θα προτιμήσουν φόρεμα, προτιμήστε ένα viscose ή βαμβακερό με κάποιο ανοιξιάτικο ή (γιατί όχι;) boho pattern. Φορέστε το με ένα ζευγάρι lace-up μπαλαρίνες και φωτίστε το look με ένα διακριτικό μενταγιόν στο λαιμό και με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια. Από επάνω προτιμήστε μία καμπαρντίνα (και ζακέτα μακρία/ασύμμετρη θα μου άρεσε, επίσης) με μήκος λίγο μεγαλύτερο από του φορέματος, ενώ μία μετρίου μεγέθους tote bag θα σας καλύψει για τα προσωπικά σας έιδη.

23 & 24 ΑΠΡ 2016 #3

Τέλος, για τα μαλλιά σας μου αρέσει ιδιαίτερα αυτός ο συνδυασμός ανάλαφρης μπούκλας με ένα τμήμα των μαλλιών σε πλεξούδα!

Loose curls and half braid

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like