Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Ιανουαρίου

Weekend look - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Σας βρίσκω με ζεστό καφεδάκι ανά χείρας ενώ σκέφτεστε με ανυπομονησία ό,τι κανονίσατε για να απολαύσετε το σαββατοκύριακο; Αν ναι, τέλεια! Γιατί ΟΚ, ο καιρός είναι Κ-Ρ-Υ-Ο-Σ, αλλά δε θα αμπαρωθούμε κιόλας στο σπίτι! Ας δούμε, λοιπόν, τι μπορούμε να φορέσουμε για τις βόλτες μας και τις εξόδους μας!

Set #1: Φορέστε το αγαπημένο σας bootcut τζιν με ένα πουλόβερ με τύπο «μπουκλέ» πλέξη και τις ψηλές σας biker boots – ή και μπότες ιππασίας, δε μας ενοχλεί! Στολίστε τα αυτάκια σας με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια όπως αυτές οι καρδούλες που σας παρουσιάζω, φορέστε στο κεφάλι σας το ζεστό σας σκούφο και «κουκουλωθείτε» με το αντιανεμικό σας. Μια messenger τσάντα ολοκληρώνει το casual αυτό look κι εννοείται δε βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς τα γάντια μας!

23 & 24 ΙΑΝ 2016 #1

Set #2: Αν θέλετε να κάνετε το στυλ σας ένα «κλικ» πιο chic, τότε η φαρδιά σας μάλλινη παντελόνα – σίγουρα θα έχετε μία στη ντουλάπα σας – είναι η βάση του στυλ. Συνδυάστε τη με ένα μακρυμάνικο T-Shirt, από επάνω φορέστε ένα αμάνικο πλεκτό πουλόβερ, ενώ για παπούτσια επιλέξτε ένα ζευγάρι μπότες με μέτριου ύψους τακούνι – υπό την προϋπόθεση ότι δεν κινδυνεύετε να πατήσετε σε σημεία που έχει πιάσει πάγος. Από επάνω φορέστε ένα παλτό μετρίου μήκους (σιγουρευτείτε να καλύπτει τουλάχιστον τη μέση σας) ενώ μία tote bag ολοκληρώνει το outfit. Από κοσμήματα επιλέξτε κρεμαστά σκουλαρίκια (μετρίου μήκους, αν το πουλόβερ έχει ζιβάγκο λαιμό) κι ένα κρεμαστό με ένα ιδιαίτερο charm ή μοτίφ.

23 & 24 ΙΑΝ 2016 #2

Set #3: Αν δε θέλετε να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας στυλ με φούστα no matter what κι ειδικά αν θέλετε να κάνετε ένα πιο βραδινό look, τότε επιλέξτε μία μάλλινη pencil φούστα – αν δεν έχετε και θέλετε να προσθέσετε μία στη συλλογή σας, εκμεταλλευτείτε την εκπτωτική περίοδο που «τρέχει» – και συνδυάστε τη με ένα πουλόβερ με ριχτό λαιμό και μέσα από αυτό ένα απλό αμάνικο μπλουζάκι (ει δυνατόν με ζιβάγκο λαιμό). Φορέστε τις ψηλές σας μπότες (κι εδώ υπό την προϋπόθεση πως δε θα πατήσετε σε πάγο), το μακρύ σας παλτό και μία tote τσάντα (επιλέξτε μία με χρώμα αν οι συνδυασμοί του ντυσίματός σας είναι άσπρο-μαύρο-γκρι, όπως παρακάτω) κι είστε σχεδόν έτοιμες! Ένα κολιέ με πέρλες κι ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια είναι οι τελικές σας πινελιές!

23 & 24 ΙΑΝ 2016 #3

Για τα μαλλιά σας κι εφόσον το… αντέχετε (λόγω των θερμοκρασιών περισσότερο), θα μου άρεσε μία αλογοουρά. Tip: αν σας αρέσει κι εσάς και μπορείτε να το κάνετε, κρεπάρετε το μπροστινό τμήμα των μαλλιών σας για να δώσετε λίγο όγκο!

Ponytail with teased front

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like