Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Μαρτίου

Weekend look - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ελπίζω να σας βρίσκω σε υπέροχη διάθεση, μια που ο καιρός μας κάνει το χατίρι και δε θα μας κλείσει μέσα  σιγά μην του δίναμε σημασία κιόλας, αλλά λέμε τώρα! Anyways, ήρθε η ώρα να δώσουμε απάντηση στο αιώνιο γυναικείο ερώτημα: «τι φοράμε αυτό το σαββατοκύριακο; Οέο;»!

   Set #1: Φορέστε ένα κολάν με μία μακριά μπλούζα με σχέδιο, όπως αυτή εδώ τη μαρινιέρα (διαχρονικό ανοιξιάτικο κομμάτι!). Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι sneakers (εδώ έβαλα All Star για χρώμα, αλλά θα πρότεινα και τα Stan Smith που φέτος θα είναι ένα δυνατό fashion trend) κι από επάνω φορέστε μία καμπαρντίνα. Από εκεί κι ύστερα προσθέστε κοσμήματα για ένα sport yet girlie look, με τα πιο ιδανικά να είναι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια «cuffs» κι ένα statement δαχτυλίδι. Για τα προσωπικά σας είδη θα μου άρεσε μία hobo bag.

5 & 6 ΜΑΡ 2016 #1

Set #2: Για εσάς που θέλετε ένα λιγότερο σπορ αλλά κυρίως street look, προτείνω ένα τζιν με σκισίματα (αφήνω να επιλέξετε αν θα είναι Boyfriend ή skinny!) κι ένα τοπ με ασυμμετρία. Συνδυάστε το με ένα σχετικά φαρδύ σακάκι και για λίγο περισσότερη «θηλυκότητα» στο ντύσιμο φορέστε ψηλοτάκουνα ankle booties – στη μόδα είναι αυτά με τα κορδόνια κατά μήκος του κουντεπιέ. Φορέστε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια «chandelier» κι ένα δαχτυλίδι με πέτρες κι είστε έτοιμες!

5 & 6 ΜΑΡ 2016 #2

Set #3: Τέλος για τα κορίτσια που θα προτιμήσουν ένα θηλυκό look που να μην τους περιορίζει και να μπορέσουν να το επιλέξουν είτε για πρωί είτε για βράδυ, ένα φόρεμα ρεγιόν με σχέδιο είναι η τέλεια επιλογή! Συνδυάζεται άνετα με μπότα ιππασίας ή ψηλοτάκουνες μπότες, ενώ από επάνω αρκεί μία λίγο πιο μακριά από το φόρεμα καμπαρντίνα. Συμπληρώστε με κοσμήματα με βάση το ντεκολτέ του φορέματος – αν το φόρεμά σας έχει παρόμοιο «κόψιμο» επιλέξτε να στολίσετε το λαιμό με ένα πλούσιο κολιέ κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια «καρφάκια».

5 & 6 ΜΑΡ 2016 #3

Για τα μαλλιά σας επιλέξτε απαλούς κυματισμούς ώστε να μπαίνετε σιγά σιγά και σε διάθεση για να κάνετε και τα αγαπημένα beach waves!

Loose curls

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like