Τα MUST για τις καλοκαιρινές διακοπές σας, από τον Μάνο Βροντζάκη

manos vrontzakis k-mag.grΚαλησπέρα σε όλους και καλή μας εβδομάδα! Σήμερα μιας και είναι το τελευταίο άρθρο της σεζόν, σκέφτηκα να σας προτείνω τι πρέπει να κάνετε στις διακοπές σας ώστε να παραμείνετε fit σα να μην λείψατε ποτέ.

Αρχικά θα πρέπει να πηγαίνετε στην παραλία με τα πόδια, αν είναι σχετικά κοντά, για να γυμνάζετε τα πόδια σας και να καίτε τις θερμίδες που πήρατε από το προηγούμενο βράδυ (χα χα).

Καλύτερο θα ήταν και να κολυμπάτε αφού φτάσετε στην παραλία, με στόχο την καύση περισσότερων θερμίδων. Ανεβαίνουν οι σφυγμοί σας πιο πολύ επομένως ο μεταβολισμός σας “δουλεύει” καλύτερα.

Ωραίο είναι και το jogging  στην άμμο για να αποκτήσουν γράμμωση τα πόδια σας αλλά είναι αρκετά δύσκολο γιατί βουλιάζετε στην άμμο και χρειάζεται να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια.

Από την άλλη θα πρέπει να τσιμπάτε κάποιο σνακ στην παραλία όπως αμύγδαλα ωμά, cranberries, ή κάποιο φρούτο. Θα σας κόψουν την πείνα και έχουν ελάχιστες θερμίδες.

Ακόμη θα μπορούσατε να πιείτε ένα φυσικό παγωμένο πράσινο τσάι, για να ενυδατώνεστε.

Αυτά είχα να σας πω, ελπίζω να τα εφαρμόσετε για να είστε σε φόρμα ακόμα και στις διακοπές σας.

Τέλος, θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους εσάς που μια ολόκληρη χρονιά με στηρίξατε διαβάζοντας με, να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα και τα mails που λάμβανα καθημερινά περισσότερο καλά, και λιγότερο κακεντρεχής (ευτυχώς) , και φυσικά το the K magazine και την αγαπημένη μου Κατερίνα Μαντά που μου έδωσε την ευκαιρία να έχω τη δική μου στήλη στο site της και να έρθω πιο κοντά με εσάς, τους αναγνώστες μας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!Soleil noir rayonnant

Follow me on Instagram & Twitter: manosvrontzakis

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Μάνο Βροντζάκη, πατήστε εδώ

Σχετικά άρθρα:

9+1 τρόποι για να τον/την κάνετε να γυρίσει πίσω, από τον Μάνο Βροντζάκη
Κολυμπήστε γρήγορα & με στυλ, από τον Μάνο Βροντζάκη
Water sports: Do & Don’t, από τον Μάνο Βροντζάκη
Λίπο…toxic και προχωράμε!, από τον Μάνο Βροντζάκη
15′ πρωινής γυμναστικής αρκούν για να ξυπνήσετε, από τον Μάνο Βροντζάκη

You may also like