Μικρά μυστικά για μετά τον οβελία, από τον Μάνο Βροντζάκη

2Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι.
Ελπίζω να περάσατε τέλεια τις ημέρες που πέρασαν, να ξεκουραστήκατε, να περάσατε όμορφες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας και να γεμίσατε τις μπαταρίες σας για τις εβδομάδες μέχρι να έρθουν οι καλοκαιρινές διακοπές.
Δε θα τολμήσω να σας ρωτήσω αν γεμίσατε τα στομάχια σας με πασχαλινά κουλουράκια, κόκκινα αυγά, κοντοσούβλια, κοκορέτσια, αρνιά κλπ. Είμαι σίγουρος για αυτό. Και ποιος δεν το έκανε να μου πείτε…
Κι εγώ ακόμα αυτές τις ημέρες ξέφυγα λίγο παραπάνω. Το απαιτούν οι μέρες βλέπετε.
Έχω τρελή αδυναμία στα σπιτικά πασχαλινά κουλουράκια αλλά και στον οβελία. Το παραδέχομαι.
Τώρα όμως πρέπει να ξεκινήσουμε παρέα να μπαίνουμε πάλι στους ρυθμούς μας, και αυτά που φάγαμε να ξεκινήσουμε να τα καίμε γρήγορα-γρήγορα. Θα σας πω τα ΜΥΣΤΙΚΑ μου και το πως θα τα καταφέρω να κάψω αυτά που παρά-έφαγα αλλά και πως θα επανέλθω, και ελπίζω να με ακολουθήσετε και εσείς για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που όλοι θέλετε, άλλωστε.

TOP SECRET No1
Τέλος τα κουλουράκια , τα σοκολατένια αυγά, τα γλυκά, τα λιπαρά κρέατα και γενικότερα ότι έφαγα αυτές τις ημέρες στο μέγιστο βαθμό. Θα επανέλθω τρώγοντας κοτόπουλο, σαλάτες για αποτοξίνωση, α! Και μπακαλιάρο ψητό που είναι πολύ χαμηλός σε λιπαρά…σχεδόν 0%. Φρούτα φρούτα φρούτα πολλά!!!

TOP SECRET No2
Δευτέρα, σήμερα μόλις ξύπνησα πήρα τα γυαλιά ηλίου μου και φόρεσα τα αθλητικά μου παπούτσια και βγήκα έξω σε ένα χωράφι εδώ κοντά που βρίσκομαι και έτρεξα για 30′. Not bad πιστεύω. Για πάμε…
Τρίτη αύριο, έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα θα κολυμπήσω περίπου για 45′-60′ . Θα συνεχίσω την αερόβια άσκηση για να επιταχύνω τις καύσεις.
Τετάρτη θα πάω στη δουλειά μου με το καινούργιο μου ποδήλατο. Θα κάνω περίπου 1 ώρα μέχρι να πάω στη δουλεία μου, οπότε το βρίσκω πάρα πολύ αποτελεσματικό. Γιατί να μην το κάνετε και εσείς;
Πέμπτη μάλλον θα πάω γυμναστήριο θα τρέξω 20′ και μετά θα κάνω μυϊκή ενδυνάμωση αλλά και αυτές τις δύο ασκήσεις κοιλιακών.
Παρασκευή νομίζω θα κάνω πάλι τους κοιλιακούς μου αλλά και μερικούς ραχιαίους αλλά θα ήθελα να κολυμπήσω στη θάλασσα. Ελπίζω ο καιρός να είναι μαζί μου.
3
TOP SECRET No3
Αυτό είναι το πιο μεγάλο μυστικό από όλα τα μυστικά φίλοι μου: Να ακολουθήσετε τα προηγούμενα δύο TOP SECRETS… Θα επανέλθετε πιο γρήγορα απ´όσο φαντάζεστε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να με ρωτήσετε… @ [email protected]

+ follow me on Facebook,  Twitter & instagram : @manosvrontzakis

You may also like