Τα Pure-Sugar Scrubs της L’Oréal Paris είναι ακριβώς ότι χρειαζόμαστε

Έχετε κουραστεί να ασχολείστε με το θαμπό δέρμα και την τραχιά υφή; Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποκαλύψετε αμέσως το απαλό, λαμπερό δέρμα είναι η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια του δέρματος. Στο εμπόριο, υπάρχουν δεκάδες scrubs για να διαλέξετε, αλλά αυτή τη στιγμή, τα μάτια μας είναι στραμμένα, στο νέο L’Oréal Paris Pure-Sugar Scrubs. Υπάρχουν τρεις τύποι συνολικά – κάθε ένας από τους οποίους έχει παρασκευαστεί με ένα φυσικό μίγμα τριών καθαρών σακχάρων και εμείς τα δοκιμάσαμε όλα και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

Η απολέπιση με σάκχαρα μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της ανεπιθύμητης συσσώρευσης των νεκρών κυττάρων του δέρματος που βρίσκονται στην επιφάνειά του και η οποία μπορεί να προκαλέσει αυτή την αντιαισθητική τραχιά υφή. Σίγουρα θα έχετε νιώσει μερικές φορές πως τόσο το μακιγιάζ σας, όσο και το skincare σας, δεν φαίνονται να «κάθονται» με τον τρόπο που θα θέλατε. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας αυτών των νεκρών κυττάρων που πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο, αφήνετε το φως να αντανακλάται πιο εύκολα στο δέρμα σας. Εκτός από λαμπερό δέρμα, η απολέπιση με ζάχαρη μπορεί να αποκαλύψει και ένα μαλακότερο και ομαλότερο δέρμα.

Όπως αναφέρθηκε, τα απολεπιστικά αυτά της L’Oréal Paris, είναι διαμορφωμένα με τρία φυσικά προερχόμενα καθαρά σάκχαρα – την καστανή, την ξανθιά και την λευκή ζάχαρη και συνδυάζονται με πρόσθετα συστατικά για να στοχεύσουν στα πιο συνήθη προβλήματα της επιδερμίδας.

1. Τους σπόρους από το ακτινίδιο, δεν μπορούμε να τους συναντήσουμε συχνά σε σκευάσματα ομορφιάς. Το clear scrub είναι ένα προϊόν για άμεσα καθαρό, φρέσκο ​και απαλό δέρμα. Περιέχει σπόρους από ακτινίδιο, μέντα και λάδι λεμονιού για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας.

2. Το εξειδικευμένο μείγμα περιέχει 3 λεπτά σάκχαρα-λευκή ζάχαρη που λιώνει στο δέρμα, ενώ απομακρύνει απαλά τις ακαθαρσίες και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Η ξανθιά ζάχαρη είναι μια φυσική ενυδατική κρέμα και η καφέ ζάχαρη είναι πλούσια σε μέταλλα που συμβάλλουν στην ενίσχυση του φραγμού της επιδερμίδας.

3. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το κακάο δεν προορίζεται αποκλειστικά για επιδόρπιο. Μπορεί να είναι μια γλυκιά θεραπεία για τους πόρους μας. Διαμορφωμένο με λεπτόκοκκο κακάο, λάδι καρύδας και πλούσιο βούτυρο κακάο, αυτό το βουτυρώδες απολεπιστικό θα λιώσει στο δέρμα σας για μια ήπια, αλλά αποτελεσματική απολέπιση. Μετά το τρίψιμο, το θαμπό δέρμα γυαλίζει απαλά, αποκαλύπτοντας αμέσως ένα δέρμα μαλακό, λαμπερό και απαλλαγμένο από κάθε είδους ρύπους. Σε μία μόνο εβδομάδα, το δέρμα φαίνεται πιο υγιές, πιο απαλό και λαμπερό.

You may also like