Η Lily James στο «Mamma Mia 2» ως νεαρή Meryl Streep

Δε θα μπορούσαν να έχουν βρει καλύτερη ηθοποιό για το ρόλο.

Μία δεκαετία πριν, η Meryl Streep και η Amanda Seyfried ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρέδωσαν στο κοινό μία από τις πλέον κλασικές ταινίες – musical, το «Mamma Mia». Το box office έφτασε τα 610 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό που λίγα musical έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν.
Η δεύτερη ταινία,«Mamma Mia: Here We Go Again», αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου στους κινηματογράφους και η παραγωγή φρόντισε να μας προμηθεύσει με ένα νέο απόσπασμα για να μας δώσει μια γεύση. Στο clip, η Lily James (που υποδύεται τον χαρακτήρα της Meryl Streep σε νεαρή ηλικία) βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο και τραγουδάει ένα από τα τραγούδια της ταινίας «I Kissed TheTeacher».

Στο πλάι της Lily James, θα δούμε τα επίσης νέα μέλη του cast: Jeremy Irvine (που θα υποδυθεί το νεαρό Sam), Alexa Davies (που θα ενσαρκώσει τη Rosie σε νεαρή ηλικία), Jessica Keenan Wynn (στο ρόλο της νεαρής Tanya), Josh Dylan (στο ρόλο του νεαρού Bill) και Hugh Skinner (που θα ενσαρκώσει το νεαρό Harry).
Στην ταινία θα συμμετάσχει επίσης η Cher ως μαμά της Donna αλλά και ο δικός μας Πάνος Μουζουράκης που μάλιστα φαίνεται σε μία σκηνή ενός από τα τρέιλερ.

Τα αρχικά μέλη του cast (Meryl Streep, Amanda Seyfried, Julie Walters, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Christine Baranski και Dominic Cooper)έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα επιστρέψουν.
Ετοιμαστείτε για πολύ χορό, τραγούδι και τους αγαπημένους σας χαρακτήρες 10 χρόνια μετά.

You may also like