Τα serum foundations είναι η αποκάλυψη του 2019!

Οι ρουτίνες φροντίδας του δέρματος γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες. Δεν συμφωνείτε; Και εκεί που παλιότερα χρησιμοποιούσαμε μόνο τρία βήματα, με καθαριστικό, τόνερ και ενυδατική κρέμα, τώρα πια με τα έλαια προσώπου, τις κρέμες ματιών, τα αντηλιακά και όλα όσα υπάρχουν στην αγορά, ένα πρόγραμμα ομορφιάς μπορεί να κρατήσει πολλή ώρα. Και αυτό είναι πριν καν ξεκινήσουμε το μακιγιάζ. Αλλά τι θα συμβεί αν υπήρχε ένα μοναδικό προϊόν που αποτελούσε προϊόν φροντίδας δέρματος, και του μακιγιάζ, ταυτόχρονα; Σας παρουσιάζουμε το serum foundation. Ένα προϊόν που είναι περισσότερο από μια ενυδάτωση με χρωστικές.

Αν και έχουμε ήδη αναγνωρίσει ότι οι ρουτίνες περιποίησης του δέρματος μπορούν να γίνουν αρκετά εκτεταμένες, οι οροί είναι πραγματικά ένα φανταστικό βήμα, που αν δεν χρησιμοποιείτε ήδη, θα έπρεπε να το κάνετε. Ο ορός είναι ένα ελαφρύ προϊόν που γενικά έχει υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων του δέρματος.

Οι οροί αποτελούνται από μικρότερα μόρια που διεισδύουν στα βαθύτερα επίπεδα του δέρματος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να σας δώσουν στοχευμένα αποτελέσματα για συγκεκριμένα προβλήματα σχετικά με την περιποίηση του δέρματος, προσφέροντας ισχυρά συστατικά όπου αυτά χρειάζονται. Η βιταμίνη C και οι αντιοξειδωτικοί οροί συμβάλλουν στην εξουδετέρωση των περιβαλλοντικών βλαβών και στην αντιμετώπιση του αποχρωματισμού των πανάδων, ενώ η ρετινόλη είναι φανταστική για την αντιγήρανση και την ενίσχυση του κολλαγόνου.

Έτσι, εάν ένας ορός μπορεί να διορθώσει το χρώμα και να βελτιώσει την όψη του δέρματος, φανταστείτε την δύναμη ενός foundation ορού, που διορθώνει το χρώμα μας, ενώ είναι διαμορφωμένη με θρεπτικά συστατικά για να δώσει στην επιδερμίδα μας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

1. Ο συνδυασμός της επιστημονικής εξειδίκευσης της επιτροπής YSL SKINSCIENCE και η καινοτομία του χρώματος YVES SAINT LAURENT. Αναβιώνει την νεανική φωτεινότητα της επιδερμίδας και ενισχύει το φυσικό χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα δείχνει πιο απαλή με φυσική λάμψη. Οι θαμπές ζώνες εξαλείφονται δημιουργώντας ένα πιο ομοιογενές τόνο επιδερμίδας.

2. Πρωτοπόρος στην τέχνη της φυσικότητας, ο Dior καινοτομεί και διευρύνει την τεχνογνωσία του στο nude μακιγιάζ με την Diorskin Nude Air: ανάλαφρος και εξαιρετικά λεπτόρευστος ορός, ευεργετικός σαν ανάσα φρέσκου αέρα που αναζωογονεί την επιδερμίδα και της χαρίζει διαφάνεια. Όπως μετά από μια μέρα στην εξοχή η επιδερμίδα αποκτά όλη τη φρεσκάδα και την ηλιόλουστη ομορφιά μιας φυσικής και υγιούς λάμψης. Οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία συμβάλλουν στην τόνωση της επιδερμίδας. Η σύνθεσή της καταπολεμά τη ρύπανση και περιορίζει την απορρόφηση των τοξινών χωρίς να φράσσει τους πόρους και να επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία του δέρματος έτσι ώστε να μπορεί να αναπνέει φυσιολογικά, ενώ παράλληλα την προστατεύει από εξωτερικούς επιβαρυντικούς παράγοντες .

3. Αποκτήστε όμορφη και υγιή επιδερμίδα με το Intensive Skin Serum Foundation Spf 40. Μια φόρμουλα που ενδυναμώνει την επιδερμίδα, ενώ προσφέρει αψεγάδιαστο και φυσικό αποτέλεσμα.

You may also like