Τελειοποιώντας το Halloween party μας

Μπορεί ημερολογιακά οι δικές μας Απόκριες να απέχουν κατά πολύ με το Halloween των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά ας το παραδεχθούμε… πολλοί από εμάς θα θέλαμε να απολαμβάνουμε αυτή την γιορτή και στην Ελλάδα! Κάποιοι, μάλιστα, κάνουν τα δικά τους πάρτυ εμπνευσμένα από την αμερικανική γιορτή για τους μασκαράδες. Δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους, αλλά μας φέρνει και πιο κοντά στα Χριστούγεννα…

Στο Halloween, εκτός από τα εντυπωσιακά κοστούμια και τις spooky διακοσμήσεις με τις κολοκύθες και τους ιστούς αράχνης, ιδιαίτερο ρόλο παίζουν και τα κεράσματα που προσφέρονται. Γι’ άλλη μία χρονιά, τα καταστήματα Marks & Spencer μας βοηθούν να οργανώσουμε στην εντέλεια το Halloween party μας με τις νέες και… τρομακτικές λιχουδιές! Ζελεδάκια με τη μορφή βατράχων και αραχνών, πατατάκια σε σχέδια φαντασμάτων και βρικολάκων και σοκολατένιες μάγισσες μπορούν να γίνουν οι ιδανικές προσθήκες στο μπουφέ σας! Κι αν τυχόν θέλουν τα παιδάκια σας να μασκαρευτούν και να βγουν στη γειτονιά φωνάζοντας “Trick or Treat!”, στα Marks & Spencer μπορείτε να βρείτε και πάνινες τσαντούλες για τη… λεία των μικρών μασκαράδων!

Φέτος το Halloween θα γιορταστεί στις 31 Οκτωβρίου. Επομένως, αν θέλετε κι εσείς να κάνετε το δικό σας Halloween party, τα Marks & Spencer μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αξέχαστο!

You may also like