Τη Δευτέρα έρχεται το Mad Walk 2017 by Aperol Spritz

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς επιστρέφει μετά από 5 χρόνια στο Madwalk 2017 byAperol Spritz και αναμένεται να απογειώσει το κοινό όπως μόνο αυτός ξέρει, παρουσιάζοντας σε πανελλήνια πρώτη το νέο του dance τραγούδι “Απόλυτος Έρωτας”, με ένα charity act by BSB!

Ο Σάκης Ρουβάς που έχει διακριθεί κατ’ επανάληψη με το βραβείο του “Fashion Icon” από τα MAD Video Music Awards, θα συμμετέχει στο μοναδικό θεσμό που συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική, ως Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», για πρώτη φορά στο κοινωνικό δρώμενο της εκδήλωσης, το Charity Act by BSB.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος BSB που θα παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο act, θα διατεθούν στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Με κεντρικό μήνυμα «Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης» σκοπός της Τράπεζας είναι η δημιουργία μιας όσο το δυνατόν μεγαλύτερης “δεξαμενής” εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ώστε να εξασφαλίζεται σε όλους όσους έχουν ανάγκη το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή τους.

 
Αγαπημένοι καλλιτέχνες και επώνυμοι σχεδιαστές συνεργάζονται επί σκηνής συνδυάζοντας μόδα και μουσική και προσφέροντας στο κοινό ένα ξεχωριστό Fashion Show μέσα από πρωτότυπες εμφανίσεις και συνεργασίες που αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση: Fashion&Music Happy Together!

Το ρόλο του παρουσιαστή για φέτος έχει αναλάβει ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του το “Fashion IT” girl, Μαίρη Συνατσάκη, δημιουργώντας μαζί της  ένα μοναδικό δίδυμο που θα προσδώσει στοeventμία ξεχωριστή λάμψη επί σκηνής.

Στη φαντασμαγορική σκηνή του φετινού Mad Walk by Aperol Spritzαναμένεται να εμφανιστούν για άλλη μια φορά τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής πλαισιωμένοι από καταξιωμένους σχεδιαστές.

Πιο αναλυτικά:

APOSTOLΟS MITROPOULOS & PATRICIA FIELD με PLAYMEN / ANSΤASIOS RAMMOS VSDANCE&ROSES
CELIA KRITHARIOTI με SNIK
DEUX HOMMES με DEMY
IOANNA KOURBELA με ΑΔΡΙΑΝΝΑΜΠΑΜΠΑΛΗ
MADAME SHOU SHOU με ONIRAMA ΚΑΙ ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ
STELIOS KOUDOUNARIS με TAMTA
VRETTOS VRETTAKOS με ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕIΡΑ
ΑΧΕL με ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
BSB με ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟ ΑΡΓΥΡΌ
FUNKY BUDDHA με ΙΑΝ ΣΤΡΑΤΗ
KENDAL&KYLIE με  ΝΙΝΟ
MED με ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΊΡΑ
REEBOK CLASSIC με ΜΑΡΊΝΑ ΣΑΤΤΙ

Μην χάσετε λοιπόν, τo MadWalk by Aperol Spritz, το μοναδικό Fashion Music Project στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας!

You may also like