Τι λέει το χαμόγελό σου για τον χαρακτήρα σου;

Εσείς σε ποια από τις πέντε κατηγορίες ανήκετε;

Ξέρατε ότι το χαμόγελό σας, πέρα από τη χαρά που ενδεχομένως να εκφράζει στο συνομιλητή, μπορεί να «αποκαλύψει» και χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας, όπως ο δυναμισμός, η αξιοπιστία κι η ελκυστικότητα; Οι ειδικοί έχουν καταλήξει μέσα από μελέτες ότι αυτοί είναι οι χαρακτήρες που κρύβονται πίσω από τα πιο δημοφιλή χαμόγελα.

  1. Κενό ανάμεσα στα δόντια.

Εάν ανήκετε στους ανθρώπους που έχουν κενό ανάμεσα στα μπροστινά τους δόντια, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε ότι αυτό συμβολίζει τον αισθησιασμό και τη γονιμότητα. Μάλιστα, αυτή η άποψη έχει τις ρίζες της στο μακρινό παρελθόν, αφού ήδη από τον Μεσαίωνα θεωρείτο ότι αυτό το κενό, ειδικά για τις γυναίκες, ήταν συνδεδεμένο με την ελκυστικότητα στο αντίθετο φύλο.

  1. Έντονοι κυνόδοντες.

Οι έντονες κυνόδοντες στο χαμόγελο, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να υποδεικνύουν δυναμισμό και κυριαρχία στις κοινωνικές περιστάσεις. Από την εποχή των σπηλαίων ακόμα, οι κυνόδοντες ήταν το σύμβολο του σαρκοφάγου, δηλαδή, του δυνατού.

  1. Χαμόγελο με εμφανή τα ούλα.

Όταν, την ώρα που χαμογελάτε, τα ούλα εκτίθενται, αυτό μπορεί να δείχνει την αξιοπιστία που έχετε σαν χαρακτήρας. Πρόκειται για μία έκφραση που παραπέμπει σε παιδική, αποπνέοντας μία αθωότητα που ωθεί τους γύρω σας να σας εμπιστευτούν.

  1. Πληθωρικό χαμόγελο.

Ένα μεγάλο και πλατύ χαμόγελο, όπως αυτό της Pretty Woman, Julia Roberts, δηλώνει έναν επιτυχημένο άνθρωπο ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται να εκλαμβάνουν οι άνθρωποι στον περίγυρό σας που σας βλέπουν με αυτό. Δε φτάνει, όμως, απλά να ανοίγει διάπλατα το στόμα. Για να είναι αποτελεσματικό, πρέπει να χαμογελάει κι όλο το υπόλοιπο πρόσωπο.

  1. Λευκά κι λαμπερά δόντια.

Το πόσο δημοφιλής είναι στις μέρες μας η πρακτική της λεύκανσης δοντιών, δεν χρειάζεται να σας το πούμε. Εκτός, όμως, από αυτό, τα λευκά δόντια συνδέονται με την τελειομανία, αφού αντικατοπτρίζουν έναν άνθρωπο που δίνει μεγάλη σημασία στην περιποίηση και τη λεπτομέρεια.

You may also like