Τι να κάνουμε στην Αθήνα το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος;

girls on the beach 2 van1η Ιουνίου και το καλοκαίρι κλείνει πονηρά το μάτι σε ότι μαγικό πρόκειται να ξεδιπλώσεις κατά την διάρκεια του.
Επειδή όμως η ημέρα αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς σύμφωνα με τα εκκλησιαστικά δεδομένα γιορτάζεται η ημέρα του Αγ. Πνεύματος είναι φυσικό όλοι λίγο πολύ έχουμε στο μυαλό μια mini απόδραση εντός ή εκτός πόλης.

Όμως επειδή σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, έτσι και στην περίπτωση αυτή που συζητάμε, υπάρχουν και κάποιοι που λόγω υποχρεώσεων θα παραμείνουν πίσω στην πόλη, αναλογιζόμενοι για το πως περνούν όλοι οι υπόλοιποι στα νησιά.

Μήπως ζηλεύετε; Καλοί μου φίλοι δεν υπάρχει λόγος, το K-magazine, είναι εδώ και σας προτείνει τις καλύτερες επιλογές που θα μετατρέψουν το τριήμερο σας σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Παραλία: 40 βαθμοί, λιώνει το κορμί… Η αλήθεια είναι πως αυτό το τριήμερο αναμένεται καυτό σε ότι αφορά την θερμοκρασία, για αυτό φορέστε τα μαγιό σας, πάρτε αντηλιακό και πηγαίνετε για μια βουτιά, άλλωστε παραλίες υπάρχουν πολλές και καθαρές (βλέπε Ακτή Βουλιαγμένης , Sundara, Αστέρα Βουλιαγμένης, Βάρκιζα, Λαγονήσι, Ανάβυσσος, Eρωτοσπηλιά).

Athens by night: Το καλό με την Αθήνα είναι ότι όσο πέφτει η νύχτα, τόσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται, και αυτό οφείλεται στις νυχτερινές αποπλανήσεις που προτείνει. Μιας και το καλοκαίρι έχει μπει μια και καλή στο αίμα όλων, η παραλιακή έχει την λύση για τις βραδινές εξορμήσεις που όλοι λίγο πολύ αναζητάμε, αφού η επιλογή τόσο σε club, νυχτερινά κέντρα, αλλά και beach bar, φαντάζει ιδιαίτερα “σκανδαλιστική” (Balux, Bolivar, Moorings, Ostria, Nalu και τα κλασσικά και πάντα επίκαιρα μπουζούκια .

cocktail-splash-wallpaper-hd-desktop-widescreen-high-high-quality-wallpaper-1920x1080-Cocktails με θέα: Όπως και να το κάνουμε άλλη γεύση έχει να πίνεις τον καφέ ή το ποτό σου στο ισόγειο ενός μαγαζιού και αλλιώς στην ταράτσα…έχει άλλο αέρα. Πάρτε την παρέα σας, βάλτε τα καλά σας και επισκεφτείτε ένα από τα πολλά roof garden που διαθέτει η πόλη. (Α for Athens, 360, Galaxy, Grande Bretagne, Le Grand Balcon @St.George Lycabettus)

Θέατρο: “Επίσκεψη της γηραιάς κυρίας”, “Φιλουμένα” και “Ο κύριος Παπαπαναγιωτοπουλάκης” είναι αναμφίβολα από τις παραστάσεις που θα άξιζε να παρακολουθήσει κανείς κατά την διάρκεια του τριημέρου, αφού πρόκειται για τρεις αρκετά ενδιαφέρουσες υποθέσεις που θα σας χαρίσουν μια αίσθηση πολιτισμικής ανανέωσης και ψυχαγωγίας.

therino-cinema-640x426Σινεμά: Αν η λέξη ταινία έχει σβηστεί για τα καλά από το μνημονικό σας, τότε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είναι η αφορμή που ζητούσατε να επιστρέψετε στο προφίλ του σινεφίλ που πάντα λατρεύατε. Ωστόσο μιας και μπήκαμε και επισήμως στην καλοκαιρινή περίοδο, η ιδέα ενός θερινού σινεμά δεν θα φάνταζε και τόσο άσχημη. Σκεφτείτε μόνο, γρανίτα φράουλα, ποπ κορν και απαλό αεράκι… δεν είναι υπέροχο;

Προτεινόμενες ταινίες: “Πρόθεση του κακού”, ” Η χώρα του αύριο”, “Ο νόμος της σιωπής” και “Καυτή καταδίωξη”

You may also like