Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 11 Ιουνίου

Πλησιάζουμε στα μέσα Ιούνιου και παρότι έχουμε μπει στο καλοκαίρι, ο καιρός εμφανίζεται κάπως… κυκλοθυμικός! Μην ανησυχείτε, δε θα πάει για πολύ ακόμη έτσι η κατάσταση! Στο μεταξύ οι υποχρεώσεις μας μέχρι την επόμενη απόδρασή μας στη θάλασσα “τρέχουν”, όμως εμείς δεν… τρέχουμε πανικόβλητες, αλλά οργανωνόμαστε για να απαντήσουμε άριστα στην αιώνια γυναικεία ερώτηση “τι φοράμε;”!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Με αραιές νεφώσεις θα ξεκινήσει η αυριανή μέρα, οι οποίες στην πορεία θα αυξηθούν και στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εξελιχθούν σε σποραδικές βροχοπτώσεις. Η μέση θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 19°C και 27°C κι οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Ένα από τα patterns που θα δούμε συχνά να κυκλοφορούν αυτό το καλοκαίρι είναι το polkadot. Και γιατί όχι; Εκπέμπει μία ανεμελιά που ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαίρι! Και μας ενθουσιάζει σε αυτήν την παντελόνα από την καλοκαιρινή συλλογή της Bershka, πόσο μάλλον όταν συνδυαστεί με ένα λινό πουκάμισο σε παστέλ απόχρωση (με τη μέντα να πρωταγωνιστεί φέτος) από το MassimoDutti!

              

               Με αυτές τις μεταβολές του καιρού αντιλαμβανόμαστε πως μπορεί οι μπότες να μπήκαν στην αναμονή για το φθινόπωρο, όμως δεν είναι ακόμη εύκολο να φορέσουμε άνετα τα αγαπημένα μας πέδιλα ή τα σανδάλια μας. Οπότε στρεφόμαστε στις μπαλαρίνες, παπούτσια με ανοιξιάτικη διάθεση και που μπορούν να μας καλύψουν τόσο για τις ώρες στο γραφείο όσο και για τη βόλτα μας μετά από αυτό! Η Envie Shoes μας προτείνει το κροκό effectπου επίσης αυτό το καλοκαίρι θα κάνει αίσθηση!

              

               Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για mix ‘n’ match, ειδικά όταν πρόκειται για τα κοσμήματα! Η TOUS μας περιμένει για να κάνουμε τους δικούς μας μοναδικούς συνδυασμούς κι εμείς σκεφτόμαστε να παίξουμε με ένα χαριτωμένο charmγια μενταγιόν, σκουλαρίκια-χειροπέδες και με βραχιόλια όπου το μεταλλικό στοιχείο και το δέρμα θα συνυπάρξουν αρμονικά!

              

               Στο συγκεκριμένο caption, η BASIΛEIA μας λέει πως με μία τσάντα της φαινόμαστε (ακόμη πιο) χαρούμενες. Και δεν έχει άδικο! Πώς να μη χαμογελάς όταν κρατάς την απόλυτα καλοκαιρινή της τσάντα με το μοτίβα με τα μπανανόφυλλα;

              

               Τέλος σε ό,τι αφορά τα μαλλιά μας θέλουμε το στυλ να συμβαδίζει με την απλότητα. Άλλωστε δεν είναι κι ότι πιο εύκολο να παλεύουμε με το πιστολάκι ή το σίδερο ισιώματος όταν οι θερμοκρασίες είναι αυξημένες. Αφήνουμε λοιπόν τα μαλλιά μας να στεγνώσουν φυσικά και να πάρουν τη δική τους φόρμα –η παρέμβαση ας είναι ελάχιστη, είτε με τη χρήση αφρού styling είτε με ένα γρήγορο πέρασμα με το σίδερο ισιώματος για να δώσουμε ένα ελαφρύ “σπάσιμο” στα μαλλιά. Αποτέλεσμα; Θα φαίνεται σα να γυρίσαμε μόλις από τη θάλασσα and we still look fabulous!

              

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Bag’s photo credits: @basileiasgr/Instagram

               Hairstyle photo credits: PInterest

You may also like